Kerem Bürsin kimdir?

Ya Çok Seversen adlı dizinin başrölünde yer alan ve yaz dizilerinin aranan ismi Kerem Bürsin kimdir?

CS
Canan Salman Editör
YAYINLAMA
01 Ocak 2024 13:53
GÜNCELLEME
01 Ocak 2024 13:58
Kerem Bürsin kimdir?
CS
Canan Salman Editör

Kerem Bürsin, 4 Haziran 1987 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Oyunculuk kariyerine Hollywood-Türk yapımlarında İngilizce ve Türkçe çift dilli oyunculuk yaparak başlamıştır.

2013-2014 yılları arasında Kanal D'de yayınlanan "Güneşi Beklerken" adlı dizide "Kerem Sayer" karakterini canlandırarak geniş bir izleyici kitlesi tarafından tanınmıştır. Ayrıca, aynı dizide ortaya çıkan yüzü deforme ikizi "Güneş Sayer" rolüyle dikkat çekmiştir. Bürsin, Çağan Irmak'ın yönettiği "Unutursam Fısılda" adlı filmde müzisyen Erhan karakterini canlandırmıştır. "Şeref Meselesi" dizisinde "Yiğit Kılıç" karakterini üstlenmiş ve aynı karakterle "Ulan İstanbul" dizisinde konuk oyuncu olarak yer almıştır. Ayrıca, yapımcı Roger Corman'ın filmleri ve bağımsız projelerde rol almıştır.

Kerem Bürsin, yaşamının çeşitli dönemlerinde İskoçya, Endonezya, Birleşik Arap Emirlikleri, Türkiye, Malezya ve ABD gibi farklı ülkelerde yaşamıştır. ABD'ye 1999 yılında ailesiyle birlikte yerleşmiş ve üniversite eğitimini Emerson College'ın pazarlama iletişimi bölümünde tamamlayarak oyunculuk üzerine odaklanmıştır. Lise döneminde ABD genelindeki tiyatro yarışmasında en iyi erkek oyuncu seçilen Bürsin, sosyal mesajlaşma uygulaması Line'ın reklam filminde de rol almıştır.

Oyuncu, "Sen Çal Kapımı" dizisinde 2020-2021 yılları arasında Serkan Bolat karakterini canlandırarak Hande Erçel ile başrolü paylaşmıştır. Ayrıca, çeşitli markaların reklam filmlerinde yer alarak oyunculuk kariyerine reklam sektöründe de adını duyurmuştur.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa