Buse Meral kimdir?

Ege'nin Hamsisi dizisi ile tanınan oyuncu Buse Meral kimdir?

CS
Canan Salman Editör
YAYINLAMA
01 Ocak 2024 15:20
GÜNCELLEME
01 Ocak 2024 15:26
Buse Meral kimdir?
CS
Canan Salman Editör

Buse Meral, 5 Temmuz 1999 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiş ve çocukluğunu aynı şehirde geçirmiştir. Şu anda 24 yaşında olan Meral, erken yaşlarda oyunculuk deneyimine sahip bir yetenektir. Lise eğitimini Mareşal Fevzi Çakmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde tamamlayan genç oyuncu, 19 yaşında oyunculuk kariyerine başlamıştır.

2018 yılında "Ege'nin Hamsisi" dizisiyle televizyon ekranlarında boy gösteren Meral, performansıyla dikkat çekmiş ve izleyicilerin ilgisini çekmiştir. Aynı zamanda birçok markanın reklam filmlerinde yer alarak oyunculuk kariyerine farklı alanlarda da ivme kazandırmıştır.

İstanbul'da lise eğitimini tamamlayan Buse Meral, genç yaşlarda oyunculuk yapmaya başlamasıyla birlikte eğitimini bu alanda sürdürmüştür. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuarı Tiyatro Bölümü öğrencisi olarak yeteneklerini geliştiren genç oyuncu, eğitimine devam etmektedir.

"Buse Meral, Vermem Seni Ellere" adlı Karadeniz dizisinde canlandırdığı Zeliş karakteri ve "Destan" dizisindeki Sırma karakteri ile tanınmaktadır. Sırma karakteriyle öne çıkan genç oyuncu, birçok dizi projesinde yer alarak oyunculuk kariyerini başarıyla sürdürmektedir.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa