Ersin Korkut kimdir?

Çok Güzel Hareketler Bunlar ile tanıdığımız oyuncu ve Survivor 2024 kadrosunda yer alan Ersin Korkut kimdir?

SM
Suat Mutlu Editör
YAYINLAMA
02 Ocak 2024 10:53
GÜNCELLEME
02 Ocak 2024 12:05
Ersin Korkut kimdir?
SM
Suat Mutlu Editör

Ersin Korkut, 8 Kasım 1977'de Hakkâri'de doğan, Türk tiyatro ve sinema sanatçısıdır. Kürt kökenli olan Korkut, sinemacı Yılmaz Erdoğan'ın teşvikiyle oyunculuk kariyerine adım atmıştır. Hakkâri'de taksi şoförlüğü ve İstanbul'da bir pizzacıda bulaşıkçılık gibi farklı işlerde çalışarak kendi yolunu çizmiştir.

İstanbul'a gelmeden önce tanıdıklarından yardım almayan Korkut, Yılmaz Erdoğan'ın teşvikiyle Beşiktaş Kültür Merkezi'nde çalışmaya başlamıştır. BKM'nin çeşitli birimlerinde görev alarak kariyerine şekil vermiştir. Bana Bir Şeyhler Oluyor adlı tiyatro oyununda sadece arka kadroda çalışırken fark edilen oyuncu, Yılmaz Erdoğan'ın teşvikiyle ön plana çıkmıştır.

Ersin Korkut, Cem Yılmaz ile birlikte Doritos reklamlarında da yer almış ve ilginç şivesi ile dikkat çekmiştir. BKM bünyesinde hazırlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı televizyon programında da başarılı performans sergilemiştir.

Son olarak, 16 Şubat 2020 tarihinde başlayan Survivor 2020 yarışmasına katılan Korkut, 12 Mayıs 2020 tarihinde yaşadığı sakatlık nedeniyle yarışmadan çekilmek zorunda kaldı. Günümüzde ise Survivor 2024 All Star yarışmasında Kırmız<ı takımda yer almaktadır?

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa