Gezegenler ve burçların üzerindeki etkisi:Ay

Güneş sistemi, burçları direkt olarak etkilediği gibi birbirleriyle olan etkileşimlerinde de önemli bir role sahiptir. İşte merak edilenler...

CS
Canan Salman Editör
YAYINLAMA
02 Ocak 2024 14:26
GÜNCELLEME
02 Ocak 2024 14:52
Gezegenler ve burçların üzerindeki etkisi:Ay
CS
Canan Salman Editör

Ay

Yönettiği burç: Yengeç
Güçlü olduğu burç: Boğa
Güçsüz olduğu burç: Akrep
Zararlı olduğu burç: Oğlak

Ay, astrolojik olarak bir kişinin doğum haritasındaki önemli bir rol oynar. Ay'ın yönettiği burç Yengeç, güçlü olduğu burç Boğa, güçsüz olduğu burç Akrep ve zararlı olduğu burç Oğlak'tır.

Astrolojik perspektifle bakıldığında, Ay soğuk ve sisli bir etkiye sahiptir ve dişi özellikler taşır. Ay, bedenimizin yaşamasını sağlayan besleyici ve kuvvetlendirici sıvıları yönetir. Ayrıca kişilerin geçmişlerindeki anıları biriktirir ve uygun zamanlarda hatırlatır. Ay, kişiliğin bilinçsiz yönünü temsil eder ve bir erkeğin haritasında annesini ve eşini gösterir.

Ay aynı zamanda annelik içgüdüsü ile birlikte içimizde barınan aile baskısını da gösterir. Gebelik ve doğumun yöneticisi olan Ay, çocukluk döneminde yaşanan olaylara ait anıları kontrol eder. İnsan ruhunu yavaşça geliştiren bir güce sahiptir, yaşam kıvılcımlarını en iyi şekilde besler, büyütür ve korur. Duygu ve heyecanların bugünden geçmişe, geçmişten bugüne akışını yönetir.

Astroloji, Ay'ın kişisel gelişim ve duygusal bağlantılar üzerindeki etkilerini anlamamıza yardımcı olan bir araçtır.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa