Gezegenler ve burçların üzerindeki etkisi: Mars

Güneş sistemi, burçları direkt olarak etkilediği gibi birbirleriyle olan etkileşimlerinde de önemli bir role sahiptir. İşte merak edilenler...

CS
Canan Salman Editör
YAYINLAMA
02 Ocak 2024 14:53
GÜNCELLEME
02 Ocak 2024 14:54
Gezegenler ve burçların üzerindeki etkisi: Mars
CS
Canan Salman Editör

Mars

Yönettiği burç: Koç, Akrep
Güçlü olduğu burç: Oğlak
Zararlı olduğu burç: Terazi
Güçsüz olduğu burç: Yengeç

Mars, astrolojik olarak Koç ve Akrep burçlarını yöneten bir gezegen olarak kabul edilir. Güçlü olduğu burç Oğlak, zararlı olduğu burç Terazi, güçsüz olduğu burç ise Yengeç'tir.

Astrolojik bakış açısından, Mars cana yakın ve dostça bir tutumu simgeler, aynı zamanda fiziksel gücü temsil eder. Hem yapıcı hem de yıkıcı enerjiler taşır ve tutku ile insanlardaki hayvansal içgüdüler gibi güçlü duyguların yöneticisidir. İyi dengelendiğinde ve olumlu bir biçimde ortaya çıkmasına izin verildiğinde, Mars cesaret, sabır ve kendine güven gibi güçlerin filizlenmesine neden olabilir.

Mars, kişisel atılımları, hırçınlığı, kavgacılığı, keskin zekayı, bağımsızlığı, kararlılığı, direnci ve tüm engellere karşı başarıya ulaşma isteğini simgeler. Mars aynı zamanda liderlik yeteneği, olağanüstü bir kas gücü, uygulama yeteneği, çalışma ve yöneticilik yeteneği verir.

Ancak, olumsuz bir konumda Mars, şiddet ve zorbalık patlak verebilecek negatif enerjilere işaret edebilir. Bu durumda cinayet, kaza, yangın, saldırılar, yağmalar ve ahlaki sorunlar ortaya çıkabilir. Ancak iyi bir konumda Mars, güçlü, dinç, çalışkan ve iyi yapılmış bir kişiliği simgeler.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa