Eser Yenenler kimdir?

Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın eski kadrosunda ve 3 Adam programında yer alan oyuncu Eser Yenenler kimdir?

BY
Barış Yılmaz Muhabir
YAYINLAMA
02 Ocak 2024 16:46
GÜNCELLEME
02 Ocak 2024 16:57
Eser Yenenler kimdir?
BY
Barış Yılmaz Muhabir

Mustafa Eser Yenenler, 14 Şubat 1984 tarihinde Bursa'da dünyaya gelen Türk oyuncu, komedyen ve sunucudur. İlk adımlarını 11 yaşında attığı tiyatro sahnesinde, başarılı kariyerine büyük bir özveriyle devam etmiştir.

Eğitim hayatına Bursa'da başlayan Yenenler, Gazi Anadolu Lisesi'nde lise eğitimini tamamlamış ve ardından Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun olmuştur. Ailesinde iki ablası bulunan Yenenler, 6 yaşında babasını kaybetmiştir.

Oyunculuk kariyerine Bursa Belediye Gençlik Tiyatrosu'nda başlayan Yenenler, daha sonra Bursa Devlet Tiyatrosu, İstanbul Akademi Hayat ve BKM Mutfak gibi önemli sahnelerde yer almıştır. BKM Mutfak oyuncuları tarafından hazırlanan "Çok Güzel Hareketler Bunlar" programında sunduğu, yazdığı ve oyunculuk yaptığı skeçlerle büyük beğeni kazanmıştır.

Televizyon dünyasındaki ilk deneyimini 2004 yılında "Aliye" dizisinde Özgür karakterini canlandırarak yaşayan Yenenler, bir dönem Star TV'de "Eyvah Düşüyorum" adlı yarışma programını sunmuştur. BKM Mutfak'tan arkadaşları İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç ile birlikte Star TV'de "3+1" programına başlamış, daha sonra Acun Medya yapımcılığında "3 Adam" ismiyle devam etmiştir. Ayrıca "Yetenek Sizsiniz Türkiye" yarışmasında jüri üyeliği yapmıştır.

2018'den 2019'a kadar TV8 kanalında kendi talk show'una sahip olan Yenenler, 2020 yılında Kanal D'de konuk sunucu olarak katıldığı "Çok Güzel Hareketler 2" programında devam etmiştir. Şu anda hâlen sunuculuğunu üstlendiği programıyla televizyon ekranlarında kendine yer bulmaktadır.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa