Sakla Beni, yarın akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek!

Sezonun iddialı yapımları arasında yer alan Sakla Beni yarın ekrana gelecek yeni bölümüyle izleyicisini ekrana kilitleyecek.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
03 Ocak 2024 10:32
GÜNCELLEME
03 Ocak 2024 10:43
Sakla Beni, yarın akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek!
Ecem Çetin Muhabir

Hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken ve perşembe akşamları ilgiyle izlenen  Sakla Beni dizisi heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek.

Yeni bölümde neler yaşanacak?  

Naz'ın evlilik için ikna etmesiyle devreye giren Ozan durumu Kont Ziya'ya açarken, iyice köşeye sıkışan Mete ve İncila arasında şefkatli ama buruk bir konuşma geçer. Harekete geçen Ziya soluğu Atıf'ın evinde alır, şaşkınlığa uğrayan aileler ise en doğru kararı verebilmenin telaşına düşer. İncila'yı ikna etmek için çabalayan Naz, Ozan ile evliliklerinin formaliteden ibaret olacağını söyler. Kadir'e yaşatacağı acıdan dolayı üzülen ve Mete'den uzak yeni bir yaşam kurmak isteyen İncila ise hayatına dair önemli kararları kendinin alamıyor olmasından mutsuzdur. Ozan ile olası evliliği engellemek isteyen Füsun, İncila'yı çok zorlayacak bir konunun üstüne giderken, İncila kapalı kapılar ardında kendiyle ilgili önemli gerçeklerin konuşulduğundan habersizdir. Mete ve Naz, Kadir konusunu artık tamamen kapatmak isterken, İncila'ya dair önemli bir gerçeği öğrenen Kont Ziya herkesi şaşırtacak bir hamle yapar.

Yapımını OGM Pictures'in yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda Nadim Güç oturuyor. Diziyi  Armağan Gülşahin ve  Nergis Otluoğlu Akoğlu kaleme alıyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa