Oyuncu Cavit Özer: ''Rol arkadaşların arasındaki bağ sahneye yansıyor''

Oyuncu Cavit Özer, sahnelerin inandırıcılığına ilişkin, "Eğer gerçek hayatta oyuncularla arandaki bağ iyiyse, bu çok güzel sahneye yansıyor, inandırıcılığı daha da yükseltiyor." dedi.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
03 Ocak 2024 16:21
GÜNCELLEME
03 Ocak 2024 17:15
Oyuncu Cavit Özer: ''Rol arkadaşların arasındaki bağ sahneye yansıyor''
Ecem Çetin Editör

Dün akşam saatlerinde galası yapılan "Başkan" filmi, 5 Ocak'ta beyaz perdede yerini alacak. 

Yeni yılın en iyi komedi filmleri arasına adını yazdırmaya aday olan film oyuncu kadrosu ve hikayesiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Diren Polatoğulları, Necip Memili, Büşra Pekin, Nursel Köse, Şerif Sezer ve Cavit Özer filmin başrolünde yer alıyor. 

Başkan filminde 'Ahmet' karakteriyle izleyicisi karşısına çıkacak olan oyuncu Cavit Özer, Ankara Masası Gündem Özel yayınında Gazeteci Ecem Çetin'in sorularını yanıtladı. 

Özer, "Sahnelerin inandırıcı olabilmesi için duyguların seyirciye geçmesi gerektiğine inanıyorum. Buna ilişkin neler söyleyeceksiniz?" Sorusuna şu yanıtı verdi; 

"Oyuncuların gerçek hayattaki ilişkisi inandırıcılığı daha da yükseltiyor"

“Bu tamimiyle oyuncular arasındaki bağdır gerçek hayattaki. Eğer gerçek hayatta oyuncularla arandaki bağ iyiyse, bu çok güzel sahneye yansıyor. Ben mesela tiyatro da arkadaşlarımla oynuyorum. O arkadaşlarımla televizyon karşısına geçtiğimde neler yapabileceğimizi çok iyi biliyoruz. O yüzden onunla alışverişimiz bizi daha iyi seviyeye çıkarıyor. Böylelikle karakterin duygusu daha net ortaya çıkıyor, seyirciye daha iyi geçiyor. O yüzden oyuncuların gerçek hayattaki ilişkisi inandırıcılığı daha da yükseltiyor.”

Başkan filmi konusu şu şekilde;

Oyuncu kadrosu şu şekilde; 


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa