Astrolojide evler ve temsil ettiği anlamlar: 8. ev

Astrolojide evler ve temsil ettiği anlamlar: 8. ev

CS
Canan Salman Editör
YAYINLAMA
08 Ocak 2024 11:52
GÜNCELLEME
08 Ocak 2024 12:00
Astrolojide evler ve temsil ettiği anlamlar: 8. ev
CS
Canan Salman Editör

Sekizinci ev, astrolojik haritada yer alan krizlerle ilişkilendirilen önemli bir evdir. Duygusal, fiziksel, maddi ve manevi her türlü krizi temsil eder ve burada bulunan gezegenler, bu krizlerin sebebini açıklar. Borç, kredi, vergi, burs, miras ve nafaka gibi maddi konular sekizinci evin etki alanına girer. Ayrıca, bir kişinin sahip olmadığı paralar, ölüm, şok edici hastalıklar ve organ kayıpları gibi zorlu deneyimleri de bu evle ilişkilendirilir.

Sekizinci ev aynı zamanda "ölüm evi" olarak adlandırılır ve bu evdeki ölüm genellikle şok edici bir şekilde veya ameliyatla gerçekleşir. Bu ev, hayatın yıkılması ve yeniden inşa edilmesi süreçlerini temsil eder, korkutan ve derinden etkileyen konulara odaklanır.

Maddi kazançla ilgili olarak en az ikinci ev kadar önem taşıyan sekizinci ev, bir kişinin başkalarına olan bağımlılığını, paylaşılan kaynakları ve borç-alacak ilişkilerini ifade eder. Gizli, gizemli konular, üstü kapalı gerçekleri aralama ihtiyacı da sekizinci evin konularındandır.

Bu ev aynı zamanda özel ilişkiler, cinsellik, seks, kişisel çekicilik gibi yoğun ve karanlık temaları içerir. Sıkıntılara rağmen birliktelik ve tutkuyla bağlanma, değişim ve dönüşümü tatmak, acıdan zevk almayı öğrenmek sekizinci evin temel amaçları arasındadır.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa