Yola dökülen vidalar nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı

Osmaniye'de yola dökülen vidalar onlarca otomobilin lastiğini patlattı. Zor anlar yaşayan sürücüler, soluğu oto lastik tamircilerinde alırken, tamirciler gece boyu mesai yaptı. Bölgeye gelen belediye ekipleri yolu temizledi.

Kay
Kaynak Kaynak: DHA
YAYINLAMA
12 Ocak 2024 12:22
GÜNCELLEME
12 Ocak 2024 12:41
Yola dökülen vidalar nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı
Kay
Kaynak Kaynak: DHA

Olay, önceki akşam, Osmaniye Toprakkale Yolu Sebze Hali civarında meydana geldi. 

Yola aralıklarla vidalar dökülmesi üzerine oradan geçen sürücülerin araçlarının lastikleri zarar gördü. 

Bazı otomobillerin tek lastiğine saplanan vidalar, bazılarının ise 4 lastiğini de patlattı. 

Sürücüler, araçlarının lastiklerini değiştirmek ve onarmak için lastik tamircilerine gitti. Şikayet üzerine bölgeye gelen Osmaniye Belediyesi ekipleri yolu temizledi.

TOKİ yemekhanesinde çalışan Beytullah Keleş, otomobilinin lastiklerine vida saplanmasından dolayı haftada 2-3 defa lastikçiye gittiğini belirtti. 

Yollara sürekli olarak vida döküldüğünü belirten Keleş, konuyu yetkili birimlere bildirdiğini, vidaların hepsinin yeni olduğunu belirterek, "Bilinçli olarak yapılmış olabileceğini düşünüyorum. Zararımızı kim karşılayacak?" dedi.

'Cam parçaları zannettim'

Sürücülerden Aykut Daban, vidaların belirli bölgelere aralıklarla dökülmüş olacağını belirterek, "Yoldan giderken vida olduğunu anlamadım, parladığı için cam parçaları zannettim. Aracımın lastiğine iki tane batmış. Direk lastikçiye giderek tamir ettirdim. Konuyla ilgili gerekli birimleri de bilgilendirdim. O bölgeden akşam saatlerinde geçenler, arabalarının lastiklerini kontrol etsinler. Lastiklerine vida batmış olabilir" ifadelerini kullandı.

'Vida şikayetiyle gelen çok'

Kentte 24 saat açık olan lastik tamircisi Berat Karaman, "Sanırım birileri yola vida atmış. Lastiklerden çok sayıda vida çıkardık. Çoğu kişinin battığından haberi bile yoktur. Muhtemelen birkaç gün sonra lastiklerin havası indiği zaman anlayacaklardır. Son zamanlarda lastiği yarılanlar, yabancı cisim girenler, son olarak da vida şikayetiyle gelenler çok" diye konuştu.

Gelen şikayetler sonrasında belediye itfaiye ekiplerinin yoldaki vidaları temizlediği öğrenildi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa