Halis Ağa hakkında şok edici gerçek! Yalı Çapkını bu akşam Star'da

Star'da cuma akşamları seyirciyi ekran başına kilitleyen Yalı Çapkını dizisinin bu akşam 53. bölümü yayınlanacak. Peki, neler yaşanacak? İşte yanıtı...

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
12 Ocak 2024 12:58
GÜNCELLEME
12 Ocak 2024 13:06
Halis Ağa hakkında şok edici gerçek! Yalı Çapkını bu akşam Star'da
Ecem Çetin Muhabir

Sürükleyici hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken ve cuma akşamları ilgiyle izlenen  Yalı Çapkını dizisi heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek.

Yeni bölümde neler yaşanacak?   

Ferit'in kurduğu tuzağa düşen Seyran yaşananlara üzülüp öfkelense de kendi hayatı için aldığı kararların arkasında durması gerektiğini daha iyi fark eder. Halis Ağa ise soyadlarını temize çıkarmak için büyük bir adım atan Ferit ile gurur duyar. Dedesinin desteğini yeniden kazanan Ferit kendi markasını oluşturmak için çalışmalara başlarken, hayal ettiklerine ulaşmak için sıra dışı bir hamle hazırlığına girişir. Fakat işler umduğundan daha farklı ilerler. Kendi hayatı için çabalayan Seyran, gündem olan açıklamalardan dolayı tepkilerle karşılaşsa da, hiç beklemediği kişilerden gördüğü destekle mutlu olur. Seyran'a yapılan haksızlıkların acısını ve bildiği gerçeklerin yükünü taşımakta zorlanan Şefika ise, Gülgün ve Seyran ile, Halis Ağa'ya dair şok etkisi yaratacak çok önemli gerçekleri paylaşır.

Yapımını  OGM Pictures’ın üstlendiği, hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu’na ait olan dizinin yönetmen koltuğunda Burcu Alptekin oturuyor. Diziyi Barış Günger kaleme alıyor.  

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa