Çocukları karanlık odaya kapattığı iddia edilen eğitmen görevden alındı

Antalya’da bir ilkokulda, spor eğitmeni A.U., sınıfta konuştukları için 6 yaşındaki çocukları karanlık odaya kapattığı, ders boyunca duvara döndürüp beklettiği şikayeti üzerine görevden alındı.

Kay
Kaynak Kaynak: DHA
YAYINLAMA
12 Ocak 2024 14:41
GÜNCELLEME
12 Ocak 2024 14:47
Çocukları karanlık odaya kapattığı iddia edilen eğitmen görevden alındı
Kay
Kaynak Kaynak: DHA

Antalya’nın Konyaaltı ilçesindeki Siteler Mahallesi İlkokulu’na, 2023- 2024 eğitim ve öğretim yılı başında, Halk Eğitim Merkezi tarafından spor eğitmeni olarak A.U. görevlendirildi. 

Okulda 1’inci sınıf öğrencilerine spor eğitimi veren A.U. hakkında veliler, konuşan çocukları ders sırası boyunca spor salonundaki kullanılmayan karanlık bir odaya kapattığını, bazı öğrencileri ise duvara döndürerek beklettiği iddiasıyla şikayette bulundular.

Sınıfın spor dersi iptal edildi

Veliler, aralarında imzalayarak okul yönetimine teslim ettiği şikayet dilekçesinde aynı zamanda, 6 yaşındaki öğrencilerin olumsuz etkilenmesi sebebiyle eğitmenin değiştirilmesini talebinde bulundu. 

Sonrasında okul idaresiyle görüşen veliler, hiçbir gerekçe sunulmadan çocuklarının bulunduğu sınıfın aldığı spor dersinin iptal edildiğini öğrendi. Şikayet sonrası A.U., görevden alındı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa