Dilek Ertek kimdir?

İş insanı Dilek Ertek, merak edilen isimler arasında yer alıyor. Peki, kimdir Dilek Ertek? Ne iş yapıyordu? Dilek Ertek vefat mı etti? Detaylar haberimizde...

HA
Hande Akyol
YAYINLAMA
12 Ocak 2024 13:00
GÜNCELLEME
13 Ocak 2024 01:06
Dilek Ertek kimdir?
HA
Hande Akyol

Dilek Ertek İstanbul'da dünyaya geldi. 

Avusturya Lisesinde okurken bale eğitmenliği yaptı. Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık bölümü mezunu olan Ertek, New York GIA'de pırlanta eğitimi aldı.

1982 yılında üniversiteden mezun olarak ipek kumaşlar üzerine, resimler, desenler ve tasarımlar yaparak para kazanmaya başladı. Ertek, böylece kendi işini kurmuş oldu.

1995 yılının sonunda da İstanbul'da ilk Tiffany mağazasını açtı. 20 yılı aşkın süre Tiffany & Co.'nun distrübütörlüğünü yaptı. Dilek Ertek'in bir de antika dükkanı bulunuyordu.

1982 yılında iş insanı Hüseyin Yalçınkaya evlendi ancak, çift 2004 yılında boşandı. Dilek Ertek'in bu evliliğinden Gökçe Atuk isminde bir oğlu var.

Dilek Ertek'ten 25 Ekim 2023 tarihinden beri haber alınamıyor.

Ne olmuştu?

Dünyanın en ünlü lüks mücevher markalarından Tiffany Co.’nun bir süre Türkiye distribütörlüğünü yapan Dilek Ertek'in, tatile gittiği Tahiti’de okyanusa düştüğü biliniyor. 24 Ekim'i 25 Ekim 2023 tarihine bağlayan gece kaybolan Ertek'in bulunması için çalışmalar uzun süre devam etmişti.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa