Fidan, yeni hayata adım atıyor! Ne Gemiler Yaktım yarın Show TV'de

Show TV'de pazar akşamları izleyici karşısına çıkan Ne Gemiler Yaktım dizisi yarın akşam ekrana gelecek yeni bölümüyle seyircisini ekran başına kilitleyecek.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
13 Ocak 2024 17:48
GÜNCELLEME
13 Ocak 2024 17:54
Fidan, yeni hayata adım atıyor! Ne Gemiler Yaktım yarın Show TV'de
Ecem Çetin Muhabir

Hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken ve pazar akşamları ilgiyle izlenen  Ne Gemiler Yaktım dizisi, yarın akşamı heyecan dolu yeni bölümüyle ekrana gelecek.

Yeni bölümde neler yaşanacak?

Rutkay’a ‘senden boşanacağım’ diyen Fidan, Yasemin ve Toprak’ın da desteğiyle kararlı adımlarla yeni hayatına ilerler. Fidan’ın beklenmedik çıkışıyla dünyası altüst olan Rutkay öfkeden deliye dönerek kendine zarar verir. Oğlunu kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalan Neriman, Toprak’ın annesinin evine sığınan Fidan’ı konağa dönmesi için ziyaret eder. Kızının bir kardeşi olduğu gerçeğini kabullenmeye çalışan Yasemin, Mert’in kaybolmasıyla Toprak’tan yardım ister ve hayatının şokuyla karşı karşıya kalır. Rutkay’ın atakları devam ederken Fidan kendini en çaresiz hissettiği anda hayati bir karar verir.

Yapımını Ay Yapım'ın yapımcılığını Kerem Çatay'ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Altan Dönmez oturuyor. Dizinin senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt kaleme alıyor. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa