Afra Saraçoğlu Sevgilisi Kim?

Yayınlandığı günden beri reytinglerde zirvede yer alan Yalı Çapkını dizisinde Seyran karakterini canlandıran Afra Saraçoğlu’nun sevgilisi kim, kiminle birlikte izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Peki, Afra Saraçoğlu'nun Sevgilisi Kim? Afra Saraçoğlu dizideki rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile mi birlikte?

Büşra Ünal Editör
YAYINLAMA
14 Ocak 2024 07:00
GÜNCELLEME
14 Ocak 2024 13:43
Afra Saraçoğlu Sevgilisi Kim?
Büşra Ünal Editör

Cuma akşamları izleyicileri ekran başına toplayan 'Yalı Çapkını' etkileyici senaryosu ve başarılı oyuncu kadrosu ile her hafta reytinglerde birinci sırada yer alıyor. Dizinin başrol oyuncularından Afra Saraçoğlu, özel hayatıyla da sıkça gündeme geliyor.

Ünlü oyuncular Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in ilişkileri, samimi fotoğraflarıyla magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı. 

Uzun süre aşk yaşadıkları söylentilerini reddeden çift, sonunda tatilde samimi şekilde görüntülendi. 

'Yalı Çapkını' dizisinde ekran aşkını gerçeğe dönüştüren bu ikili, hayranlarını mutlu eden bu gelişme sonrası Portekiz'e romantik bir seyahate çıktı. 

Başkent Lizbon'da çekilen Afra Saraçoğlu'nun etkileyici fotoğrafları sosyal medyada büyük ilgi gördü.

'Sadece İş Arkadaşıyız'

Fakat, birkaç ay önce, Afra Saraçoğlu, doğum günü kutlamasında 'sadece iş arkadaşıyız, aramızda özel bir ilişki yok' şeklinde bir açıklama yaptı. 

Bu açıklamanın ardından, ünlü oyuncuların takipçileri arasında görüş ayrılıkları yaşandı. 

Bazı hayranlar onların sadece arkadaş olduğunu düşünürken, diğerleri ise ilişkilerinin sona erdiğini öne sürdü. 

Afra'nın bu açıklamasının ardından sessiz kalan Ramazan Mert Demir ise özel hayatını kameralardan uzak tutmayı tercih ediyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa