Fettah Tamince kimdir?

İş insanı Fettah Tamince, merak edilen isimler arasında yer alıyor. Peki, kimdir Fettah Tamince? Fettah Tamince'nin şirketleri hangi sektörlerde faaliyet gösteriyor? Detaylar haberimizde...

HA
Hande Akyol Editör
YAYINLAMA
14 Ocak 2024 19:20
GÜNCELLEME
15 Ocak 2024 01:46
Fettah Tamince kimdir?
HA
Hande Akyol Editör

Fettah Tamince, 1972 yılında Van'ın Çaldıran ilçesinde dünyaya geldi.

İlköğretimini Çaldıran İlkokulunda tamamlayan Tamince, Sembol İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı.

İlkokul eğitiminin ardından eğitimine Antalya ve Almanya'da devam eden iş insanı, ilk ticari girişimlerine üniversite yıllarında başladı.

Fettah Tamince'nin sahibi olduğu şirketlerin faaliyet ve yatırım alanları, turizm, otel yatırımları ve işletmeciliği, inşaat, enerji, gayrimenkul, medya ve eğitim gibi birçok sektörü kapsıyor.

Birçok projede imzası var

Türkiye, Kazakistan, Ukrayna, Rusya'da projeler hayata geçiren Tamince, ilk 5 yıldızlı lüks oteli olan Labada Oteli 2000 yılında Antalya Çamyuva'da denize sıfır konumdaki alanda 180 odalı olarak inşa etti.

İş insanı 2001 yılında ise ilk Rixos Oteli'ne Ukraynalı işadamı arkadaşıyla başladı ve inşaatı 8 ayda bitirerek, oteli hizmete açtı.

Tamince'nin sahip olduğu ve 2000 yılından beri faaliyet gösteren Sembol İnşaat'ın Türkiye, Kazakistan, Ukrayna, Rusya başta olmak üzere pek çok otel, eğlence, sanat, alışveriş, spor, medya ve kongre merkezleri, camii, kütüphane, üniversite gibi projede imzası var.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa