Numeroloji 15 sayısı

15 sayısının anlamı nedir? Numerolojide 15 sayısının enerjisi nedir?

CS
Canan Salman Muhabir
YAYINLAMA
17 Ocak 2024 11:06
GÜNCELLEME
17 Ocak 2024 11:14
Numeroloji 15 sayısı
CS
Canan Salman Muhabir

Numerolojide, 15 sayısının öz sayısı 6'dır ve Tarot'ta Şeytan kartını temsil eder. Bu sayı, 1 ve 5 sayılarının kombinasyon enerjilerini bir araya getirir. 1'in başlatıcı ve öncü enerjisi, 5'in değişim ve reform getirici enerjisiyle birleşir. 15 sayısı, sürüden ayrılan bir koyun gibi eski sistemden farklı, kendine özgü yeni bir sisteme geçişin sayısıdır. Özgürlük ve kabuğundan çıkmanın simgesi olan 15 aynı zamanda kendi kendine yetebilen, kendi kararlarını verme özgürlüğü olan bir dönemin simgesidir.

15, sınırların ve engellerin ortadan kalktığı, hareket alanının genişlediği bir sürecin müjdecisidir. Amaca ulaşmak için ihtiyaç duyulan tecrübe birikimi, özgüven ve bilgi bu sayıda bulunmaktadır. 15, önemli bir doruk noktası ve durak sayısıdır. Bu sayıya varan kişi, hem geçmişe hem de geleceğe bakarak kalite kontrol çalışması yapmalıdır. Geçmiş tecrübelerden faydalanarak güncelleme veya eklemeler yaparak yepyeni ve eskisinden bağımsız bir proje ortaya çıkarmak da mümkündür.

Aynı zamanda 15, yenilenen enerji ve yepyeni bir bakış açısı kazanmaktan dolayı yapılacak radikal değişimlerin habercisidir. 1 sayısıyla başlayan bir sayı olduğundan eril enerji ile yüklüdür ve kontrolün hala bir erkeğin elinde olduğunu ya da erkek egemen sürecin biraz daha devam edeceğini hatırlatır. 15 sayısı özgürlüğe aşırı düşkün bir sayıdır ve bu yüzden kendi yönünü kendisi belirler, ancak yine de 1 sayısının etkisi ve yönetimi altındadır.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa