Yusuf Meydan kimdir?

İstanbul Beyoğlu İstiklal Caddesinde meydana gelen terör saldırısında kızı ile birlikte hayatını kaybeden Yusuf Meydan, merak edilen isimler arasında yer alıyor. Peki, kimdir Yusuf Meydan? Detaylar haberimizde...

HA
Hande Akyol
YAYINLAMA
17 Ocak 2024 18:05
GÜNCELLEME
17 Ocak 2024 20:19
Yusuf Meydan kimdir?
HA
Hande Akyol

İstanbul Beyoğlu İstiklal Caddesinde, 13 Kasım 2022 tarihinde meydana gelen terör saldırısında 99 kişi hayanı kaybetmişti.

Bombalı saldırıda hayatını kaybeden isimler arasında Yusuf Meydan ve 9 yaşındaki kızı Ecrin de vardı. 

Yusuf Meydan ailesi ile birlikte Adana'da yaşıyordu. Adana'dan İstanbul'a da bir yakınının kız isteme merasimi için gitmişti. Patlama esnasında olay yerinde olan baba ve kızı hayatını kaybetti.

Derya Yanık'tan taziye mesajı

Yusuf Meydan, 1988 yılında Elazığ'ın Palu ilçesinde dünyaya geldi. Adana'da ikamet eden Meydan, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezinde görevli olarak çalışıyordu.

Dönemin Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, bakanlık çalışanı olan Yusuf Meydan ve kızı için üzüntüsünü şu sözlerle ifade etmişti:

"Yüreğimiz İstanbul'daki hain saldırıdan gelen acı haberle yandı. Çalışma arkadaşımız Yusuf Meydan ve kızını kaybettik. Ailesinin, yakınlarının ve mesai arkadaşlarımızın başı sağ olsun.''

Terörü lanetlediğini belirten Yanık, sözlerine şunları eklemişti: 

''Bir baba ve kızının hayatını kaybetmesine neden olan bu kalleş saldırıyı lanetliyor, Devlet olarak tüm imkanlarımızla hayatını kaybeden kardeşlerimizin, ailelerinin ve yaralılarımızın yanında olduğumuzun bilinmesini istiyorum. Birlik ve beraberliğimizi bozmaya hiçbir şer odağının gücü yetmeyecektir."

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa