Turgut Altınok, Polatlı’ya söz verdi!

Polatlı'da vatandaşlarla bir araya gelen Cumhur İttifakı'nın ABB başkan adayı Turgut Altınok, Polatlı’da ABB’nin tamamlamadığı projeler için söz verdi.
Kaynak: AA
|
20 Ocak 2024, Cumartesi - 21:03
Turgut Altınok, Polatlı’ya söz verdi!

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Turgut Altınok, Ankara için planladığı projeleri ve Polatlı'ya yönelik hedeflerini paylaştı. Altınok, "Polatlı'daki su sorununu çözecek, kültür merkezini tamamlayacak ve Ankara'yı her alanda ihya edeceğiz." dedi. Polatlı'da bir düğün salonunda düzenlenen buluşmada vatandaşlarla bir araya gelen Altınok, Cumhur İttifakı'nın fark atarak seçimi kazanacağına inancını belirtti.

POLATLI'NIN SU SORUNUNA VE KÜLTÜR MERKEZİNE ÇÖZÜM

Altınok, Polatlı'nın Milli Mücadele'deki tarihi önemine dikkat çekti ve "İvedik-Temelli-Polatlı Arası İçme Suyu İletim Hattı" projesinin ABB tarafından tamamlanamaması sebebiyle yaşanan içme suyu sorununu vurguladı. Keçiören Belediyesi olarak Kars Arpaçay'da gerçekleştirdikleri su iletim hattı çalışmasını örnek göstererek, Polatlı'da da içme suyu sorununu çözme sözü verdi. Ayrıca, Polatlı'da yapımı duran kültür merkezini tamamlayarak, Polatlı Belediyesine teslim etmeyi hedeflediğini söyledi.

POLATLI'NIN TURİZM POTANSİYELİNİ ARTTIRMAK

Altınok, Sakarya Meydan Muharebesi'nin yapıldığı alanı ruhuna uygun bir açık hava müzesi haline getirerek, Polatlı'ya turist akışını arttırmayı ve şehri her alanda kendi kendine yeten, ihracat yapan bir Ankara yapmayı planladığını ifade etti. Ayrıca Altınok, Polatlı'daki yolların iyileştirilmesi ve diğer altyapı çalışmalarının da gündeminde olduğunu belirtti.

MHP'NİN POLATLI BELEDİYE BAŞKANI ADAYI LEVENT ÇAĞLANCI

MHP'nin Polatlı Belediye Başkanı adayı Levent Çağlancı da, Altınok'un ziyaretine teşekkür ederek, seçilmesi halinde Polatlı'yı herkesin yaşamak isteyeceği bir ilçe yapma sözü verdi. Çağlancı, seçim çalışmaları boyunca Cumhur İttifakı'nın yanında olacağını ve Polatlı'yı belediyecilikle tanıştıracağını ifade etti.

ALTINOK'UN POLATLI ZİYARETİ

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, MHP İl Başkanı Alparslan Doğan, AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut'un eşlik ettiği Altınok, Polatlı'da esnafı ziyaret etti ve ardından AK Parti Polatlı İlçe Başkanlığına uğradı.

http://ankaramasasi.com/haber/2121074/turgut-altinok-polatliya-soz-verdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.