İbrahim Haskoloğlu kimdir?

Gazeteci İbrahim Haskoloğlu, merak edilen isimler arasında yer alıyor. Peki, kimdir İbrahim Haskoloğlu? İbrahim Haskoloğlu, nerelerde çalıştı? Detaylar haberimizde...

HA
Hande Akyol
YAYINLAMA
21 Ocak 2024 19:25
GÜNCELLEME
22 Ocak 2024 02:09
İbrahim Haskoloğlu kimdir?
HA
Hande Akyol

İbrahim Haskoloğlu, 1996 yılında Malatya'da dünyaya geldi.

Üniversite eğitimine İstanbul'da devam ederken, birçok kanalın haber merkezinde staj yaptı. 

Youtube kanalında Türkiye'nin önemli siyasetçileri, bakanları, gazetecileri ile röportajlara imza atan Haskoloğlu, Youtube ve Twitch gibi sosyal medya platformları üzerinden çalışmalar yürüttü.

İbrahim Haskoloğlu, yaptığı röportajlarla dünya basınında yankı uyandıran haberlere imza attı ve özellikte 2019 yılında Venezuela'daki olaylarda baş rolü oynayan Guaido ile yaptığı röportaj ile büyük ses getirdi. Juan Guaido'nun, daha önce sadece 2 kanala röportaj verdiği biliniyor.

Röportaj sonrası, CNN Espana'nın özel konuğu olarak yayınlara bağlanmaya başlayan Haskoloğlu, Juan Guaido röportajından sonra Latin Amerika'daki birçok kanalda Türkiye ve Ortadoğu konularıyla ilgili konuk olarak programlara katılmaya devam ediyor.

İbrahim Haskoloğlu, Trump'ın ABD Başkanlığı sırasında Ulusal Güvenlik Danışmanı olan Bolton ile de röportaj yaptı ve bu röportajı ulusal basında ses getirdi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa