İsmet Özçelik kimdir?

Gazeteci İsmet Özçelik, merak edilen isimler arasında yer alıyor. Peki, kimdir İsmet Özçelik? İsmet Özçelik kariyerinde nasıl ilerledi? Detaylar haberimizde...

HA
Hande Akyol
YAYINLAMA
22 Ocak 2024 00:10
GÜNCELLEME
22 Ocak 2024 03:28
İsmet Özçelik kimdir?
HA
Hande Akyol

Gazeteci, yazar ve Aydınlık Gazetesi Ankara temsilcisi İsmet Özçelik, daha önce Bakan danışmanlığı görevinde de bulundu.

Özçelik, Bakan danışmanlığı yaptığı dönem için, memurluk diyerek yaptığı görevden hoşnut olmadığını ifade etmişti.

1978 yılında gazeteciliğe başlayan İsmet Özçelik, 1980 yılında mesleğe ara verdi ancak, 12 Eylül darbesinden sonra geri döndü.

''O günlerde gazetecilik yapmak zordu''

İsmet Özçelik ara vermesinin nedenini, "O günlerde gazetecilik yapmak zordu, darbeden sonra neyin ne olacağını tahmin edemiyorduk. Turgut Özal o zamanlar yeni yönetimin başbakan yardımcısı olarak görevliydi. Özal tatile gelmişti, Antalya Side'ye, orada onunla bir röportaj yapmıştık. Onun haberini yazdırmam bile sorun olmuştu. Eskiden cep telefonlarıyla ses kaydı almak veya yazıp hemen göndermek diye bir şey yoktu. Haberi hazırlarsınız, postaneye gidersiniz ve basın ödemeli yazdırırsınız, onlar sizi bağlar oradan haberi okursunuz. Bürodan birisi de sizin okuduğunuz haberleri daktilo ederdi. Eskiden gazetecilik böyleydi" şeklinde açıklamıştı.

Şu anda Aydınlık Gazetesinin Ankara Temsilciliği görevini yürüten İsmet Özçelik, Ulusal Kanal başta olmak üzere çıktığı televizyon kanallarında yaptığı yorumlarla dikkatleri üzerine çekiyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa