Mahir Akkoyun kimdir?

Grafik tasarımcısı Mahir Akkoyun, merak edilen isimler arasında yer alıyor. Peki, kimdir Mahir Akkoyun? Mahir Akkoyun neden gözaltına alındı? Detaylar haberimizde...

HA
Hande Akyol Editör
YAYINLAMA
22 Ocak 2024 10:55
GÜNCELLEME
22 Ocak 2024 15:35
Mahir Akkoyun kimdir?
HA
Hande Akyol Editör

Grafik tasarımcısı Mahir Akkoyun, İzmir'de yaşıyor.

Akkoyun, Dokuz Eylül Üniversitesinde eğitim gördü. Görsel iletişim tasarımcısı olan isim, birçok alanda ve kategoride çeşitli afişler hazırlıyor ve hazırladığı tasarımları sosyal medyada paylaşıyor.

Sosyal medya hesaplarını da aktif olarak kullanan Mahir Akkoyun'un birçok takipçisi bulunuyor.

Gözaltına alınmıştı

Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı tarafından yapılan çalışmalar sonucu çıkartmaları tasarlayan ve dağıtan kişinin "mahirgra" rumuzlu Twitter hesabının sahibi Mahir Akkoyun olduğu anlaşıldı. Siber Suçlarla Daire Başkanlığının çalışmalarından sonra Akkoyun, İzmir Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Akkoyun ifadesinde, "Ben bu tasarımları siyasi gündeme ilişkin düşüncelerimi beyan etmek amacıyla paylaşımda bulundum. Herhangi bir hakaret etme kastım yoktu" dedi.

Şüphelinin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiği öğrenildi. Adliyedeki işlemler sonrası Mahir Akkoyun adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa