Polatlı’da araç 8 yaşındaki çocuğa böyle çarptı

Ankara Polatlı’da hafif ticari aracın çarptığı 8 yaşındaki Gülhan K. yaralandı. Yürekleri ağza getiren trafik kazası anları kamera kayıtlarına yansıdı.
Kaynak: DHA
|
22 Ocak 2024, Pazartesi - 22:43
Polatlı’da araç 8 yaşındaki çocuğa böyle çarptı

Ankara’nın Polatlı ilçesinde meydana gelen trafik kazası, görenlerin yüreklerini ağzına getirdi. 13 Eylül Caddesi üzerinde, günün en telaşlı saatlerinde, Suriye kökenli 8 yaşındaki Gülhan K. isimli kız çocuğu, hiç beklenmedik bir anda koşarak yolun karşısına geçmeye çalıştı ancak bu sırada, cadde üzerindeki trafikte seyreden hafif ticari bir araçla kesişti.

METRELERCE UÇTU, YÜREKLER AĞZA GELDİ

Hızını alamayan araç, küçük Gülhan'ı metrelerce havaya savurdu. Kazayı şahit olan vatandaşlar, derhal sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine hızla ulaşan ekipler, yaralı Gülhan'a ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Korku ve endişe dolu dakikaların ardından, Gülhan, Polatlı Devlet Hastanesi'nin sıcak yatağına alındı. Şans eseri, küçük Gülhan'ın sağlık durumunun iyi olduğu haberi, herkesin yüreğine su serpti.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Bu korkunç kaza anı, çevredeki bir iş yerinin dikkatli gözleri olan güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, Gülhan'ın nasıl koşarak caddenin karşısına geçmeye çalıştığı ve bir anda hafif ticari aracın çarpmasıyla refüje doğru savrulduğu görülüyor.

http://ankaramasasi.com/haber/2121418/polatlida-arac-8-yasindaki-cocuga-boyle-carpti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.