Tuncer Çiftçi kimdir?

Kendini mehdi olarak kabul eden ve bu yönde iddialarda bulunan Tuncer Çiftçi, merak edilen isimler arasında yer alıyor. Peki, kimdir Tuncer Çiftçi? Tuncer Çiftçi şu an nerede? Detaylar haberimizde...

HA
Hande Akyol
YAYINLAMA
23 Ocak 2024 23:00
GÜNCELLEME
24 Ocak 2024 00:09
Tuncer Çiftçi kimdir?
HA
Hande Akyol

Tuncer Çiftçi, 1970 yılında İstanbul Levent'te doğdu. Aslen Kastamonulu olan Çiftçi, evli ve 4 çocuk babası.

Tuncer Çiftçi, bir süre süt ve peynir işiyle uğraştıktan sonra 2005 yılında Kocaeli'ne geldi ve Gonca FM'i kurdu. Burada kendine müritler edindiğini öne süren Çiftçi, kendinde keramet olduğunu öne sürdü ve hastaları dualarıyla tedavi ettiğini iddia etti. 

Çiftçi, geçtiğimiz yıllarda şifa arayan bir grup kadını 'Beni en çok sevenler şelalenin altına girecek ve çıkacak' sözleriyle buz gibi şelaleye soktu.

'Cennet garantili mezar yeri' iddiası

Sahip olduğu radyo istasyonunda 'Elektriklerimizi kesecekler, bize bağış yapmazsanız bu güzel duaları size ulaştıramayacağız.' diyerek para topladığı iddia edildi.

Tuncer Çiftçi'nin söylemleri bununla da kalmadı ve radyosunda 'cennet garantili mezar yeri' sattığı da konuşuldu, hatta insanların kapış kapış mezar yeri satın aldığı öne sürüldü.

Çiftçi'nin, artan mahkeme dosyaları sebebiyle 2018 yılında yurt dışına kaçtığı ve İngiltere'den yayınlarına devam ettiği ifade ediliyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa