Serdar Sertçelik kimdir?

Oyuncu Serdar Sertçelik, merak edilen isimler arasında yer alıyor. Peki, kimdir Serdar Sertçelik? Serdar Sertçelik neden tutuklandı? Detaylar haberimizde...

HA
Hande Akyol
YAYINLAMA
24 Ocak 2024 01:10
GÜNCELLEME
24 Ocak 2024 04:09
Serdar Sertçelik kimdir?
HA
Hande Akyol

Ünlü oyuncu Nilsu Berfin Aktaş'ın eşi olarak bilinen Serdar Sertçelik, son dönemlerde organize suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan'ın ekibinden olduğu iddialarıyla gündeme geldi. 

Özellikle tiyatro sahnesindeki başarılı performanslarıyla tanınan Sertçelik, oyunculuğunun yanı sıra iş dünyasında da aktif bir şekilde yer aldı ve çeşitli iş alanlarında faaliyet gösterdi.

İlk evliliğinden bir çocuğu olduğu öğrenilen Serdar Sertçelik, şu an Nilsu Berfin Aktaş ile evli. Ancak son dönemlerde organize suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan ile iş yaptığı gerekçesiyle adı anıldı ve dolandırıcılık suçlamalarıyla gündeme geldi.

Organize suç örgütünde yer aldığı iddia edildi

Serdar Sertçelik'in adı organize suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan'ın ekibinde olduğu iddialarıyla anıldı. İş insanı Muhammed Sağ'ın kaçırılması olayıyla da ilişkilendirilen Sertçelik, dolandırıcılık suçlamalarıyla gündeme geldi ve hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Ankara Emniyeti Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Serdar Sertçelik'in Kıbrıs'tan uçakla Ankara'ya geleceği bilgisini almış ve gece yarısı Esenboğa Havalimanında önlem aldı.

Serdar Sertçelik, hakkındaki yakalama kararı sonrası gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından, oyuncu tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa