Akşener'den afiş tepkisi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, grup kürsüsünde CHP ile yaşanan afiş tartışmasına tepki gösterdi. Meclis'te afişleri gösteren Akşener, "Ana muhalefet partisi de bizden çok rahatsızmış.” dedi.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
31 Ocak 2024 11:05
GÜNCELLEME
31 Ocak 2024 11:32
Akşener'den afiş tepkisi
O
Onur Çetinkaya Editör

Ankara, İstanbul ve İzmir’de  İYİ Parti'nin billboardlara asmak istediği afişlerin CHP’li belediyeler tarafından engellendiği belirtildi.

İYİ Parti lideri, "İktidarın kendisine boyun eğmedik, taklidine hiç boyun eğmeyiz." çıkışı yaptı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde partisinin haftalık grup toplantısında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, afiş gerilimine değindi.

Sansür rahatsızlığını dile getiren Akşener, CHP'ye tepki göstererek, yeni bir engelle karşı karşıya kaldıklarını söyledi.

"Ana muhalefet partisi de bizden rahatsızmış"

Engeli çıkaranın iktidar değil CHP olduğunu belirten İYİ Parti lideri, " Son dönemdeyse artık açıkça görmeye başladık ki meğer, ana muhalefet partisi de bizden çok rahatsızmış." ifadelerini kullandı. 

"Bunun cevabını vermek zorundasınız"

Özgür Özel'in Eskişehir'deki konuşması üzerinden  CHP liderine seslenen Akşener, "Özgür Özel, bizimle ilgili imanın ötesine geçen, AK Parti ile tuhaf bazı alışverişlerimiz olabildiğini ifade eden bir konuşma yaptı. Bana göre çok ağır bir iftirada bulundu. Buradan Sayın Özel’e sesleniyorum. Bunun cevabını vermek zorundasınız." dedi.

"Herkes haddini, hukukunu bilecek"

2019 seçimlerinden bahseden Akşener, Özel'e tepkisini sürdürdü.

İYİ Parti Lideri, yerel seçimlerde ittifak yapılırken alışveriş yapılmadığını, talepte bulunulmadığının altını çizdi.

Kılıçdaroğlu ve Özel'e "Sizden istemedik, size kazandırdık" diyen Akşener, "Herkes haddini, hukukunu bilecek" karşılığında bulundu. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.