ABB Basın Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin'den 'logo' açıklaması!

ABB Basın Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin, 5 yılın anlatıldığı toplantıda afişlerde neden CHP logosunun kullanılmadığını anlattı. Gültekin, "Resmi propaganda dönemi başlamadan önce logosuz kullanımlar yaygın bir metottur. Seçimin akışında doğal olan şeyler. Şu anda asılan görsellerde CHP'nin logosu var." dedi.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
31 Ocak 2024 14:26
GÜNCELLEME
31 Ocak 2024 15:27
ABB Basın Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin'den 'logo' açıklaması!
Ecem Çetin Editör

Yerel seçimlere çok az bir süre kaldı... 

Türkiye, 31 Mart'ta sandık başına giderek oy kullanacak. 

Partiler hazırlıklarına devam ediyor... 

İktidar ve muhalefetin aday açıklamaları sürüyor...

Öte yandan belirlenen adaylar sahaya inerek, yerel seçim çalışmalarına başladı. 

Bu isimlerden birisi de Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı ve başkan adayı Mansur Yavaş... 

Yerel seçim çalışmalarını hızla sürdüren Mansur Yavaş, geçtiğimiz günlerde Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı’nda 5 yılda hayata geçirdikleri projeleri anlattı. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel'in katılım gösterdiği toplantıda afişlerde 'CHP logosunun' olmaması dikkat çekmişti. 

Ankara Masası Gündem Özel yayınına katılan ABB Basın Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin, 'Logo' tartışmalarına son noktayı koydu. 

Propaganda dönemi başlamadan logosuz kullanımların yayın bir metot olduğunu ifade eden Gültekin, AK Parti adaylarının da daha önce 'logo' kullanmadığına işaret etti.

Gültekin, bunların seçimin akışında doğal şeyler olduğunu ifade etti. 

Propaganda döneminin başlamasıyla logo kullanımına geçtiklerini belirten Gültekin, şu anda asılan görsellerde CHP logosunun olduğunu dile getirdi.

Volkan Memduh Gültekin, şu ifadeleri kullandı; 

"Logosuz kullanımlar yaygın bir metottur"

“Şunu net bir şekilde söyleyeyim; Resmi propaganda dönemi başlamadan önce logosuz kullanımlar yaygın bir metottur. Bizde rakip adayımızın açıklandığı bir dönemde doğal olarak kendimizi Ankara’da gözükür kılmak istedik. Amaç budur. Ve bu dönem de ‘Ankara’nın Başkanı, Hepimizin Başkanı’ 6 milyonun bir arada olduğu bir sloganla, logosuz girdik. “

"Seçimin akışında doğal olan şeyler"

“Bu geçtiğimiz seçimlerde AK Parti’nin sayın Çankaya adayı da Yenimahalle adayı da böyle yöntemler denedi. Bunu hiç kullanmadılar demiyorum. Bu bir seçim, strateji metodudur. Bir dönem kullanmazsın, bir dönem kullanabilirsin. Sayın Veysel Tiryaki de kendi kurumsalını yapmıştı Yenimahalle’ye özel o dönemde. Bir dönem kullanmadı bir dönem sonra kullanmaya başladı. Bunlar seçimin akışında doğal olan şeyler. Bizde böyle bir metot kullandık.  “

"CHP'nin logosu var"

“Geçtiğimiz hafta cumartesi günü ‘Az Laf, Çok İş’ sloganımız kamuoyuna lanse edildi. Şu anda asılan görsellerde de, duvarlarda da CHP’nin logosu da var. “

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa