Doğa, Fatih ile ilişkileri hakkında ne karar verecek? Kızılcık Şerbeti bu akşam Show TV'de

İki sezondur izleyicinin büyük bir ilgiyle takip ettiği Kızılcık Şerbeti, bu akşam 49. bölümüyle ekrana gelecek. Peki neler yaşanacak?

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
02 Şubat 2024 15:14
GÜNCELLEME
02 Şubat 2024 15:20
Doğa, Fatih ile ilişkileri hakkında ne karar verecek? Kızılcık Şerbeti bu akşam Show TV'de
Ecem Çetin Editör

Hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Show TV'nin sevilen dizisi  Kızılcık Şerbeti bu akşam heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. 

Yeni bölümde neler yaşanacak?    

Mustafa’nın suçlamaları karşısında sinirlenen Nilay, çocuğunu alarak evi terk eder. Nursema’ya gelir ancak Nursema haberi annesinden almıştır, kapıyı açmaz. Nilay’a, Sönmez yardım eder ve onu eve alır. Nilay tüm gerçekleri Sönmez’e anlatır. Bu arada Mustafa da kendi ailesine boşanmak istemesinin detaylarını söyler. Kıvılcım ve Rüzgar, bu sefer de okumak istemeyen bir kız için kolları sıvarlar. Çimen ve Gökhan’ın ilişkisi ilerlemekte, ancak Gökhan evli olduğu gerçeğini saklamaktadır. Dernekte çalışan bir kızın Ertuğrul hakkında söyledikleri Kıvılcım’ın kafasını karıştırır. Fatih, ilişkilerine devam etme ya da bitirme konusunda bir karar vermesi için Doğa’yı zorlar. Yeni girdiği işler Umut’un başına bela açar. Abdullah ayaklanır ayaklanmaz Alev ile buluşur ve boşanmasının biraz süre alacağını söyler. Alev bu sıkıntılı döneme daha fazla katlanmak istemez. Alev konuyu kökünden çözmek için Pembe’ye gider.

Yapımını Gold Film'in yapımcılığını Faruk Turgut'un yaptığı diziyi Melis Civelek kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise, Hakan Kırvavaç ( KETCHE) üstleniyor.   

Dizinin kadrosunda; Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Yiğit Kirazcı, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Serkan Tınmaz, Kayra Şenocak, Rahimcan Kapkap, Selin Türkmen, Soydan Soydaş, Sevim Erdoğan, Özlem Çakar Yalçınkaya, Bahtiyar Memili, Gizem Yanık, Ebru Destan, Pelin Bölükbaşı, Vurgun Adalayı, Duygu Aslan ve Aysun Demir Kurtuldu gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor.   

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa