Kuyumcu soymaya çalışan çift yakalandı

İstanbul Sultangazi'de, bir kuyumcuya girerek silahlı soygun girişiminde bulunan yüzleri maskeli çifti esnaf etkisiz hale getirdi.

HM
Haber Merkezi Editör
YAYINLAMA
02 Şubat 2024 18:48
GÜNCELLEME
02 Şubat 2024 19:19
Kuyumcu soymaya çalışan çift yakalandı
HM
Haber Merkezi Editör

Alınan bilgiye göre, Esentepe Mahallesi'ndeki bir kuyumcuya gelen 22 yaşındaki Azerbaycanlı Öznur H. ile 26 yaşındaki sevgilisi Enes E., soygun girişiminde bulundu. Silahını iş yeri çalışanına doğrultan Enes E, kuyumcudan altınları istedi.

Bu sırada, durumu fark eden esnaf kuyumcuya girerek soyguncuları iş yeri çalışanıyla etkisiz hale getirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri şüphelileri gözaltına aldı. Şüpheli çiftin emniyetteki ifadesinde, evlenmek için para bulamadıklarını ve bu nedenle kuyumcuyu soymaya çalıştıklarını ileri sürdükleri öğrenildi.

Diğer yandan, çiftin soygun girişimi güvenlik kamerasınca kaydedildi. Görüntülerde, yüzleri maskeli iki kişinin kuyumcuya girmesi, soygunculardan birinin silahı iş yeri çalışanına doğrultup altınları istemesi, dışarından bir esnafın içeri girip saldırganı kuyumcuyla etkisiz hale getirmesi yer alıyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa