Bakan Göktaş, öldürülen taksi şoförü Oğuz Erge’nin ailesiyle telefonda görüştü

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, İzmir'de aracına aldığı kişi tarafından silahla öldürülen taksi şoförü Oğuz Erge’nin ailesini telefonla arayarak görüştü. Bakan Göktaş, Erge ailesine başsağlığı dileklerini iletti ve her zaman ailenin yanında olduklarını dile getirdi.

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
03 Şubat 2024 14:41
GÜNCELLEME
03 Şubat 2024 16:41
Bakan Göktaş, öldürülen taksi şoförü Oğuz Erge’nin ailesiyle telefonda görüştü
AA
Kaynak AA


İzmir’de 31 Ocak tarihinde aracına aldığı kişi tarafından silahla öldürülen taksi şoförü Oğuz Erge, yaşamını yitirmişti. Taksi şoförü Oğuz Erge, Türkiye’nin gündemine oturdu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş taksi şoförü Oğuz Erge'nin ailesiyle telefonda görüştü. Bakan Göktaş, Erge’nin  ailesine başsağlığı dileklerini iletti ve her zaman ailenin yanında olduklarını dile getirdi.

Bakan Göktaş, Gaziemir ilçesinde 31 Ocak gecesi aracına aldığı Delil Aysal tarafından öldürülen Oğuz  Erge'nin annesi Lütfiye Erge ve eski eşi Nevra Kahraman'ı telefonla arayarak, görüştü.

Başsağlığı dileklerini ileten Bakan Göktaş, ailenin yanında olduklarını vurguladı.

Bakan Göktaş'ın talimatı üzerine Erge'nin ailesine psikososyal destek sağlandığı ve  ailenin uygun sosyal hizmet modellerinden yararlandırılacağı da belirtildi.

Bakan Göktaş'ın, sağlık sorunları olduğu ifade edilen  anne Lütfiye Erge'ye destek olunması talimatı verdiği de öğrenildi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa