Trenin TIR’a çarptığı kazanın görüntüleri çıktı

Muş’ta hemzemin geçitte trenin hayvan yüklü TIR’a çarptığı 2 ölümlü, 2 yaralamalı kazanın görüntüleri ortaya çıktı.

Kay
Kaynak Kaynak: DHA
YAYINLAMA
03 Şubat 2024 20:27
GÜNCELLEME
03 Şubat 2024 20:35
Trenin TIR’a çarptığı kazanın görüntüleri çıktı
Kay
Kaynak Kaynak: DHA

Muş'ta yaşanan trajik tren kazasının ayrıntıları gün yüzüne çıktı. Dün öğle saatlerinde, Muş Şeker Fabrikası'nın karşısında bulunan bir hemzemin geçitte meydana gelen kaza, bir yolcu treninin boğa yüklü TIR'a çarpmasıyla sonuçlandı. TIR sürücüsü Emrah Sarsıcı'nın 34 BDM 314 plakalı aracıyla, Tondoğan köyünden kent merkezine boğaları götürmekteyken, Elazığ-Tatvan seferini yapan yolcu treninin önüne çıktı.

KAZADA 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 2 KİŞİ YARALANDI

Bu korkunç kazada, Yusuf Tan (21) ve Cahit Arar (29) hayatını kaybetti. Sürücü Emrah Sarsıcı ve Ahmet Arar ise yaralandı. Kaza sonrası olay yerine sağlık, polis, itfaiye ve AFAD ekipleri hızla sevk edildi. Yaralılar, acil olarak Muş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

TIR'DAKİ BOĞALARIN ÇOĞU ÖLDÜ, BAZILARI KESİLDİ

Kazanın şiddetiyle, TIR'da taşınan boğalardan 25'i olay yerinde öldü. Ağır yaralanan bazı hayvanlar ise çevredekiler tarafından kesildi. Bu durum, kazanın ne kadar ciddi olduğunu ve yolcu treniyle TIR arasındaki çarpışmanın şiddetini gözler önüne serdi.

MOBESE KAMERALARI KAZAYI KAYDETTİ

Kazanın detayları, mobese kameralarının kaydettiği görüntülerle daha da netleşti. Bu görüntüler, kazanın nasıl meydana geldiğini ve sonrasında yaşananları detaylı bir şekilde ortaya koydu. Görüntüler, bu tür kazaların önlenmesi için hemzemin geçitlerdeki güvenlik önlemlerinin artırılması ve sürücülerin daha dikkatli olması gerektiğine dair önemli bir uyarı niteliği taşıyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa