Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Muhalefete eleştiri; "Pamuklara sardıkları adayı dört duvara hapsettiler"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'da Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'nde konuştu. Yerel seçimler üzerinden konuşan Erdoğan, Genel seçimlerde kurulan Millet İttifakı'na değinerek, "Yenilginin faturasını tek kişiye kestiler, el birliğiyle kendilerini temize çıkardılar "dedi.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
04 Şubat 2024 09:50
GÜNCELLEME
04 Şubat 2024 11:37
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Muhalefete eleştiri;  ''Pamuklara sardıkları adayı dört duvara hapsettiler''
O
Onur Çetinkaya Editör

6 Şubat 2023’te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay’da 7 bin 275 konutun  yapımı tamamlandı.

Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kura çekiminde hak sahiplerine evlerini teslim etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında 31 Mart yerel seçimler üzerinden mesajlar verdi.

14 ve 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerine değinen Erdoğan, Muhalefetin kurduğu altılı masa olarak bilinen Millet İttifakı'na eleştirilerde bulundu.

Seçim sonrasında yaşananlara dikkat çeken Erdoğan, Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na seçimin ardından yapılanlara ve CHP ile İYİ Parti arasındaki afiş kriziyle ilgili konuştu.

"Birbirlerinin seçim afilerine tahammül edemiyorlar"

8 ay öncesine kadar yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor Halil İbrahim Sofrasından bahsediyorlardı. Bugün bakıyorsunuz hepsi de birbirine düşman kesildiler. 8 ay öncesine kadar Türkiye'yi birlikte yönetmen ülkeye gerçek demokrasiyi getirmekten söz ediyorlardı. Bugün birbirlerinin seçim afişlerine tahammül edemiyorlar. Daha düne kadar 13. Cumhurbaşkanımız diye adeta pamuklara sardıkları adayı bugün Ankara'da bir ofisin dört duvarı arasına hapsettiler.  "Yenilginin faturasını tek kişiye kestiler, el birliğiyle kendilerini temize çıkardılar" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa