Bahçeli'den taksici cinayetine tepki

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Manisa'da Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen "Cumhur Bizim Türkiye Hepimizin" temalı açık hava toplantısında konuştu. Yerel seçim mesajı veren Bahçeli'nin gündeminde, İzmir'deki taksici cinayeti, DEM Parti ve Can Atalay kararı vardı.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
04 Şubat 2024 15:57
GÜNCELLEME
04 Şubat 2024 16:32
Bahçeli'den taksici cinayetine tepki
O
Onur Çetinkaya Editör

Siyasi isimler yerel seçim startını verdi.

Manisa'da Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen "Cumhur Bizim Türkiye Hepimizin" temalı açık hava toplantısında konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

31 Mart yerel seçimlerine değinen Bahçeli, "Cumhur İttifakı'nın birbirinden değerli belediye başkan adaylarıyla Manisa'ya hizmet etmeye talibiz. dedi.

Hedefimiz Türkiye Yüzyılı hedeflerini gerçekleştirmek olduğunu ifade eden Bahçeli, DEM Parti'ye tepkisini sürdürdü.

Sözlerine devam eden Bahçeli, Bölücü terör örgütüyle DEM'lenenlere karşı ortak bir ruhla mücadele ediyoruz.

"Özel'e sahip çıkın"

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'in memleketinden seslenen Bahçeli Manisalıları uyardı, "Manisa'nın evladı olan Özgür'e sahip çıkın, DEM'lenmiş siyasetten uzaklaşmasını temin edin." dedi.   

Geçtiğimiz hafta TBMM'de TİP Hatay Milletvekili Can Atalay'ın vekilliğinin düşmesine değinen MHP Lideri, "Can Atalay hakkında Yargıtay kararı okunurken hiçbir adaba sığmayan protesto gösterileri demokratik bir gösteri olarak gösterilemez. Yeni bir anayasaya duyulan ihtiyaç ortadadır. MHP'nin bu konudaki samimi çağrısı herkesçe bilinmektedir." ifadelerini kullandı.

Bahçeli son olarak geçtiğimiz gün iyilik yaptığı kişi tarafından vahşide katledilen taksici cinayetine sert tepki gösteren MHP Lideri,"En ağır şekilde cezalandırılması, bir daha güneş ışığı görmemeleri beklentim ve temennimdir. Şoförümüzü katleden cani vatandaşlıktan çıkarılmalı." diye konuştu.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa