Yapıcıoğlu ile Heniyye görüştü

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ile Filistin’in iktidar partisi Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye görüştü.

Kay
Kaynak Kaynak: AA
YAYINLAMA
04 Şubat 2024 20:52
GÜNCELLEME
04 Şubat 2024 20:56
Yapıcıoğlu ile Heniyye görüştü
Kay
Kaynak Kaynak: AA

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Filistin iktidar partisi Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ile bir araya geldi. Bu önemli görüşme, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları ve buna bağlı olarak her geçen gün kötüye giden insani şartları gündeme getirdi.

Heniyye, direnişin ve insani yardımların önemini vurguladı

Görüşmede İsmail Heniyye, Gazze'nin devam eden direnişi hakkında bilgi verdi ve bölgeye insani yardımların ulaştırılması, yaralıların tedavi edilmesi gerekliliğini vurguladı. Ayrıca Heniyye, Gazze için düzenlenen kitlesel destek etkinlikleri ve küresel boyutta devam eden boykot hareketlerinin önemine dikkat çekti.

HÜDA PAR Genel Başkanından Gazze'ye destek taahhüdü

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, İsmail Heniyye'ye Gazze'ye yönelik desteklerinin süreceğini ifade etti. Zekeriya Yapıcıoğlu, Gazze halkına ellerinden gelen her türlü desteği vermeye devam edeceklerini belirtti, böylece bölgedeki insani krizin üstesinden gelinmesi için gereken çabaların sürdürüleceğinin altını çizdi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa