Ali Burak Ceylan kimdir?

Geçtiğimiz yıl Üsküdar'da düşen cüzdanını bulup kendisine getiren depremzede öğretmen Muhammed Irmak'a vefa borcunu kendisine ve ailesine köşk temin ederek ödeyen oyuncu ve yapımcı Ali Burak Ceylan kimdir?

SM
Suat Mutlu Editör
YAYINLAMA
05 Şubat 2024 12:14
GÜNCELLEME
05 Şubat 2024 12:49
Ali Burak Ceylan kimdir?
SM
Suat Mutlu Editör

Ali Burak Ceylan, 26 Mayıs 1991 tarihinde İstanbul'da doğdu. Ailesinde bir abisi ve bir ablası bulunmaktadır. Genç yaşlarda Demir Spor'da başarılı bir güreşçi olarak faaliyet gösterdi, ancak yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle güreşi bıraktı ve daha sonra binicilik sporuna yöneldi.

Üniversite eğitimini Kocaeli Üniversitesi Atçılık ve Antrenörlüğü Bölümü'nde tamamladı ve aynı zamanda Osman Yağmurdereli Sanat Akademisi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Engelli bireylere atla terapi ve rehabilitasyon konularında çalışmalar yaptı.

2014 yılında, "Diriliş Ertuğrul" dizisinde at binme sahnelerinde rol aldı. Daha sonra, 2015 yılında Hilal Saral'ın yönetmenliğini üstlendiği ve başrollerini Burak Özçivit, Neslihan Atagül ve Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı "Kara Sevda" dizisiyle dizi oyunculuğuna adım attı.

2017 yılında, Yusuf Pirhasan'ın yönetmenliğini üstlendiği "Kalp Atışı" adlı dizide Oğuz karakterini canlandırarak Gökhan Alkan, Öykü Karayel, Ege Kökenli, Fatih Dönmez ve Hakan Gerçek gibi isimlerle birlikte rol aldı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa