Miraç Kandili’nde eller Kahramanmaraş için kalktı

Miraç Kandili münasebetiyle Türkiye’nin dört bir tarafındaki camilerde kandil özel programları düzenlendi. Miraç Kandili’nde eller, Kahramanmaraş merkezli depremde yaşamını yitiren insanlar ve Filistinliler için kaldırıldı.

Kay
Kaynak Kaynak: AA
YAYINLAMA
06 Şubat 2024 22:03
GÜNCELLEME
06 Şubat 2024 22:11
Miraç Kandili’nde eller Kahramanmaraş için kalktı
Kay
Kaynak Kaynak: AA

Miraç Kandili münasebetiyle Türkiye'nin dört bir yanındaki camilerde özel programlar düzenlendi. Bu programlarda, 6 Şubat 2023'te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden insanlar ve Filistinliler için dualar edildi.

Beştepe Millet Camisi'nde anma programı

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bulunan Beştepe Millet Camisi ve tarihî Ankara'da Hacı Bayram Veli Camisi’nde Miraç Kandili dolayısıyla özel bir program düzenledi. Akşam namazının ardından gerçekleştirilen programda, Kur'an-ı Kerim tilaveti yapıldı ve Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybedenler ile tüm şehitler için dualar edildi.

İstanbul'daki camilerde kandil programları

İstanbul'daki Büyük Çamlıca, Eyüp Sultan, Fatih ve Sultanahmet camilerinde de benzer programlar düzenlendi. Bu camilerde akşam ezanından itibaren toplanan vatandaşlar namaz kıldılar ve Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybedenler için Kur'an-ı Kerim okunup dualar edildi.

İzmir Hisar Camii'nde özel program

İzmir'de, Konak ilçesindeki tarihi Hisar Camii'nde düzenlenen programda da Kur'an-ı Kerim okunarak, Kahramanmaraş depremi ve Filistin'de hayatını kaybedenler için dualar edildi.

Kahramanmaraş'ta Miraç Kandili programı

Kahramanmaraş'taki Abdülhamit Han Camii'nde düzenlenen programda, Miraç Kandili vesilesiyle hem kandil hem de depremde hayatını kaybedenler için Kur'an-ı Kerim okunup dualar edildi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa