Yeniden Refah’tan 'İmamoğlu' açıklaması: Tiksinti verici! Yargıya gideceğiz

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, Ekrem İmamoğlu iddialarına ilişkin sert konuştu. İddiaların tiksinti verici olduğunun altını çizen Suat Kılıç, yargıya gideceklerini açıkladı.

MP
Mevlüt Peker Editör
YAYINLAMA
06 Şubat 2024 23:01
GÜNCELLEME
06 Şubat 2024 23:09
Yeniden Refah’tan 'İmamoğlu' açıklaması: Tiksinti verici! Yargıya gideceğiz
MP
Mevlüt Peker Editör

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, MYK toplantısında Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden vatandaşları anarak sözlerine başladı. Depremde yaşamını yitiren 53 bin 537 vatandaş için Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, sabır ve metanet dileklerinde bulundu.

“İmamoğlu” iddialarına net yanıt

Bir gazetecinin, Yeniden Refah Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan maddi destek aldığı iddialarına yönelik sorusuna Kılıç, partinin hiçbir şekilde maddi menfaat karşılığı siyasi destek ilişkisine giremeyeceğini vurgulayarak “tiksinti verici” yanıtını verdi. Kılıç, partisinin siyasi etik ve değerlerine vurgu yaparak, iddiaların asılsız olduğunu ve bu tür iddialar karşısında yasal yollara başvuracaklarını belirtti. İftira ve dedikoduların, partinin siyasi misyonuna ve değerlerine zarar verdiğini ifade etti.

Belediye başkan adayları ve seçim beyannamesi duyurusu

Yeniden Refah Partisi'nin yerel seçimlere hazırlıkları kapsamında, Suat Kılıç, belirlenen belediye başkan adaylarının ve seçim beyannamesinin 10 Şubat Cumartesi günü Ankara'da açıklanacağını duyurdu.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa