Turgut Altınok: ''Ankara’da yapılacak çok iş var''

Ankara-Kahramankazan Yolu ve Veterinerlik, Bitik, İmrendi Farklı Seviyeli Kavşakları Açılış Töreni’nin de konuşan Cumhur İttifakı ABB Adayı Turgut Altınok, "“Ankara’da yapılacak çok iş var. Sayın Bakanımızla konuştuk Ankara’yı. Ciddi bir trafik problemi var Ankara’mızda. Ciddi bir ulaşım problemi var Ankara’mızda." ifadelerini kullandı.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
10 Şubat 2024 14:55
GÜNCELLEME
10 Şubat 2024 15:17
Turgut Altınok: ''Ankara’da yapılacak çok iş var''
Ecem Çetin Editör

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde Turgut Altınok, Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye (ABB)Başkan adayı oldu.

Seçimler için geri sayım sürerken isminin açıklanması sonrası sahaya inen Altınok, çalışmalarını sürdürüyor. 

Vatandaşlarla, esnaflarla, derneklerle bir araya gelen Turgut Altınok, bugün  Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile birlikte, 'Ankara-Kahramankazan Yolu ve Veterinerlik, Bitik, İmrendi Kavşakları' açılış törenine katıldı.

Ankara'da hizmetlerin hükümet tarafından devam ettiğini ifade eden Altınok, Ankaralıların hayatını kolaylaştıracak, ulaşımını kolaylaştıracak hizmetleri hükümetin yapmaya devam ettiğini de sözlerine ekledi. 

Ankara'da yapılacak çok iş olduğunu ifade eden Turgut Altınok, ciddi bir trafik ve ulaşım probleminin olduğunu söyledi. 

"Kavşaklar trafikte zamanı azalttı, kısalttı"

Yeni yapacakları organize sanayi bölgesi projeleriyle Başkent ekonomisine ciddi katkı sağlayacaklarını belirten ABB adayı şu ifadeleri kullandı;


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.