Cumhur İttifakı'ndan muhalefete DEM ve seçmen göndermesi

Tekirdağ Hükümet Caddesi'nde düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'nin geçtiğimiz seçimlerde seçmene tutumu eleştirdi," Vatandaşa tıpış tıpış gideceksiniz oyunuzu vereceksiniz gibi kibirli bir dil olamaz." dedi. MHP Lideri Bahçeli ise "CHP ile DEM'in ayrı ayrı aday belirlemesi sinsi bir oyundur" ifadelerini kullandı.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
11 Şubat 2024 15:16
GÜNCELLEME
11 Şubat 2024 16:01
Cumhur İttifakı'ndan muhalefete DEM ve seçmen göndermesi
O
Onur Çetinkaya Editör

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tekirdağ Hükümet Caddesi'nde düzenlenen mitinge katıldı.


Konuşmasında CHP'yi de eleştiren Erdoğan,   CHP'nin istismar ve korku siyaseti 31 Mart'ta son bulacaktır." diye konuştu.

CHP'nin geçtiğimiz seçimlerde seçmene tutumu eleştiren Erdoğan," Vatandaşa tıpış tıpış gideceksiniz oyunuzu vereceksiniz gibi kibirli bir dil olamaz." dedi.

Yerel seçimlere değinen Erdoğan, 5 yıllık muhalefet partilerinin belediyecilik çalışmalarıyla ilgili, " CHP'nin idare ettiği illerimizde vatandaşlarımız bırakın vizyoner projelerle tanışmayı, klasik belediyecilik hizmetlerini bile almakta zorlanıyor. " ifadelerini kullandı.

Erdoğan'dan uzaktan kumanda benzetmesi

DEM Parti ile CHP'nin seçim öncesi görüşmesine atıfta bulunan Cumhurbaşkanı, "Kapalı kapılar ardında bölücü örgütün uzaktan kumanda ettiği yapılarla 'demlenerek' seçim kazanmanın hesabını yapıyorlar." diye konuştu.

Ankara'da partisinin Seçmen İletişim Merkezi açılış töreninde konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP'ye sert ifadeler kullandı.


CHP ve DEM'in yönetimindeki diğer büyükşehir ve il belediyelerini Cumhur'un iradesiyle birleştireceğiz diyen Bahçeli, "CHP demek DEM demektir.  DEM'lenmiş CHP karışık ve kavgalıdır. CHP ile DEM'in ayrı ayrı aday belirlemesi sinsi bir oyundur." ifadelerini kullandı.

Sözlerine  devam eden Bahçeli, " Fason milliyetçilere aldanacak yoktur. Hem DEM'lenip hem milliyetçi olmak yoktur." diye konuştu.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.