Destici’den Yeniden Refah Partiliye devlet ve nezaket dersi!

BBP (Büyük Birlik Partisi) Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin Mucur Seçim Ofisi'nin açılışında konuşurken, Yeniden Refah Partisi sloganı atan bir vatandaşa önce nezaket ve kardeşlik dersi verdi, ardından devlet için fedakarlığın ne demek olduğunu anlattı.

MP
Mevlüt Peker Editör
YAYINLAMA
11 Şubat 2024 18:57
GÜNCELLEME
11 Şubat 2024 19:06
Destici’den Yeniden Refah Partiliye devlet ve nezaket dersi!
MP
Mevlüt Peker Editör

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, terör ve şiddetin hiçbir sorunu çözmediğini, sadece ölüm, kan ve gözyaşı getirdiğini belirtti. Mucur'daki Seçim Ofisi açılışında konuşan BBP lideri Mustafa Destici, terör örgütlerinin ve onların TBMM'deki uzantılarının varlığına izin verilmemesi gerektiğini ifade etti.

MEHMETÇİK'İN KARARLI MÜCADELESİNE VURGU

Mustafa Destici, terörle mücadelenin sadece dağda ve ovada değil, medya, sivil toplum kuruluşları ve finans alanında da kesintisiz devam etmesi gerektiğini söyledi. İstanbul Çağlayan Adliyesi önünde gerçekleşen terör saldırısını hatırlatan Büyük Birlik Partisi lideri Destici, saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin geçmişte serbest bırakılan kişiler olduğunu iddia etti.

TERÖR VE ŞİDDETLE MÜCADELEDE KIRMIZI ÇİZGİ

BBP lideri, terör ve şiddetin asla kabul edilemeyeceğini, bu yoldan hiçbir sonuç alınamayacağını vurguladı; aynı zamanda idam cezasının geri getirilmesini savunduğunu ve yetki verildiğinde bunu gerçekleştireceklerini dile getirdi.

YARALI VATANDAŞA VE KAYBEDİLEN HAYATLARA DUA

Destici, Küçükçekmece'de bir seçim çalışması sırasında düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan vatandaşa şifa dileklerinde bulundu ve AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı'nın trafik kazasında vefat etmesi sebebiyle rahmet diledi.

ULUSLARARASI ZULÜMLERE KARŞI DİRENİŞ

Filistin ve Gazze'de İsrail, Doğu Türkistan'da ise Çin'in zulümlerine dikkat çeken Mustafa Destici, bu bölgelerde yaşanan insan hakları ihlallerine karşı duruşlarını net bir şekilde ifade etti. Destici, Gazze'ye yaptığı ziyaretleri hatırlatarak, bölgede yaşanan acıların farkında olduklarını ve desteklerini sürdüreceklerini belirtti.

PARTİLER ARASI NEZAKET VE İŞBİRLİĞİ ÇAĞRISI

Bir vatandaşın konuşması sırasında "Yeniden Refah Partisi gelecek, faizleri düşürecek, hizmeti getirecek." sloganı atması üzerine karşılık veren Mustafa Destici, siyasi tartışmalarda nezaketin ve kardeşçe davranmanın önemini vurguladı. Farklı görüşlerin ifade edilmesinin demokrasinin bir parçası olduğunu belirtirken, ülkenin ve milletin çıkarlarının her zaman öncelikli olduğunu söyledi.

Büyük Birlik Partisi lideri Mustafa Destici, şunları kaydetti:

"Nezaket, adap diye bir şey var. Buraya hangi parti olursa olsun bir partinin genel başkanı gelmiş. Adayı var konuşuyor. Buraya gelip de o genel başkana, başka bir partinin propagandası yapılır mı? Git şurada yap kardeşim. Bir de ‘Biz kardeşiz’ diyoruz ama olmaz ki bu böyle. Bir derdin, isteğin, arzun varsa söyle ama nezaket diye bir şey var. Üstelik biz 'kardeşiz' diyoruz. Kardeş kardeşe, kardeşçe davranmak zorunda. Şimdi bazı partilerimizin şöyle bir şeyleri var. Biz öyle değiliz. İlla biz olalım demiyoruz. Ülkemiz, devletimiz, milletimiz için neyse o olsun diyoruz. Ve her zaman devletimizin varlığı, ülkemizin birliği, milletimizin geleceği için de ortak azami müştereklerde bulunduklarımızla hep işbirliği yaptık."

BBP DEVLET İÇİN GERİ ÇEKİLDİ, BENCİL BİR PARTİ YÜZÜNDEN BELEDİYEYİ PKK PARTİSİ ALDI

Ağrı Doğubeyazıt’ta çok güçlü bir aday çıkarma durumlarının olduğunu ancak PKK partisinin kazanma olasılığını görünce geri çekildiklerini söyleyen Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Yeniden Refah Partisi sloganı atan şahıs gibi “hepsi benim olsun” kafasında olanlar yüzünden Doğubeyazıt’ı PKK partisinin aldığını anlattı.

Mustafa Destici şöyle konuştu:

“Bakın biz geçtiğimiz seçimlerde sadece ülkenin dörtte birinde aday çıkardık, 1400 belediyede… Doğu’da çıkarmadık. Niye? PKK’nın partisi kazanmasın diye. Mesela Ağrı Doğubeyazıt’ta bir aday geldi bize. Biz onu aday göstersek çok yüksek oy olacaktı. Ama baktık ki biz onu aday gösterirsek PKK’nın partisi kazanacak. Biz göstermedik ama işte bu arkadaşın kafasındakiler geldiler, oradan aday çıkardılar ve ne oldu? Orayı PKK’nın partisi kazandı. Bir oy da olsa illa bizim olsun diyenlerden değiliz. Biz, ‘Hep beraber bizim olsun; hep beraber devletin, ülkenin, milletin bütünlüğünün yanında duranlar, hep birlikte olsun, Türkiye kazansın, Türk milleti kazansın, Müslümanlar kazansın’ diyenlerdeniz.”

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.