Çocuk, annesine şiddet uygulayan üvey babasını öldürdü

Bursa’da annesine ve kendisine şiddet uygulayan üvey babasını öldüren 15 yaşındaki çocuk tutuklandı.

Kay
Kaynak Kaynak: DHA
YAYINLAMA
11 Şubat 2024 20:53
GÜNCELLEME
11 Şubat 2024 20:58
Çocuk, annesine şiddet uygulayan üvey babasını öldürdü
Kay
Kaynak Kaynak: DHA

Bursa'nın Osmangazi ilçesine bağlı Çekirge Mahallesi'nde yaşayan 15 yaşındaki E.D., annesine ve kendisine uygulanan şiddet sebebiyle üvey babası 38 yaşındaki Erol Kutlu'yu bıçaklayarak öldürdü. Olay, dün saat 11.00 sıralarında Günaydın Sokak'ta bulunan bir apartmanın ilk katında gerçekleşti.

Tartışma kanlı bitti

Erol Kutlu ile dini nikahlı eşi H.D. arasında henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü çıkan tartışma sonucunda, evde bulunan H.D.'nin ilk evliliğinden olan oğlu E.D., üvey babası Erol Kutlu'yu bıçakla yaraladı. Uyuşturucu kullanımı nedeniyle suç kaydı bulunan Erol Kutlu, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrasında Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Erol Kutlu, kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Çocuk tutuklandı

Olay sonrası polis tarafından gözaltına alınan E.D., emniyetteki sorgusunda üvey babasının sürekli olarak annesine ve kendisine şiddet uyguladığını, bu sefer de annesini dövmesi üzerine mutfaktan aldığı bıçakla saldırdığını itiraf etti. Çocuk Şube Müdürlüğü'nde tamamlanan işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen E.D., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.