Uğur Demirok kimdir?

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'da oynamakta olan Uğur Demirok kimdir?

SM
Suat Mutlu Editör
YAYINLAMA
12 Şubat 2024 16:36
GÜNCELLEME
12 Şubat 2024 16:41
Uğur Demirok kimdir?
SM
Suat Mutlu Editör

Uğur Demirok, 8 Temmuz 1988 tarihinde İstanbul'da doğan Türk millî futbolcudur ve şu anda Süper Lig takımlarından Kayserispor'da defansın göbeğinde görev yapmaktadır.

Kulüp Kariyeri:

İlk Yılları: Uğur Demirok, futbol kariyerine mahalle aralarında başladı. Galatasaray Altyapısı seçmelerine katılarak Semih Kaya, Aydın Yılmaz, Sabri Sarıoğlu gibi isimlerle birlikte oynadığı dönemde seçilen oyunculardan biri oldu.

Galatasaray: 2005-06 sezonunda Galatasaray A2 takımında başarılı performans gösterdi. Aynı sezon içinde A takımla profesyonel sözleşme imzalayarak Eric Gerets yönetimindeki takımda Süper Lig şampiyonluğu yaşadı.

2006-07 sezonunda, Rigobert Song ve Stjepan Tomas'ın varlığı nedeniyle Galatasaray A takımında süre alamadı ve kiralık olarak Gaziantepspor'a gönderildi. 2007-08 sezonunda ise İstanbulspor'a kiralandı.

Diğer Kulüpler: Uğur Demirok, kariyeri boyunca sırasıyla Beylerbeyi, Kartalspor, Akhisar Belediyespor ve Trabzonspor gibi takımlarda forma giydi.

Trabzonspor: 2014-15 devre arasında 1.5 milyon TL bonservis bedeli karşılığında Trabzonspor'a transfer oldu.

Osmanlıspor: 11 Ağustos 2015 tarihinde, 1 milyon TL karşılığında Osmanlıspor ile sözleşme imzaladı.

Millî Takım Kariyeri: Uğur Demirok, genç millî takımlarda toplam 26 kez forma giydi. Ayrıca, 2013-14 sezonunda millî takıma seçildi ve İsviçre ile oynanan maçta ilk kez millî formayı giydi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.