Çöp Adam Gerçek Hayatta Kimin Hikayesi? Çöp Adam Kim?

STAR TV'nin ilgiyle izlenen Gülseren Budayıcıoğlu'nun gerçek hayat hikayelerinden oluşan, senaryosu Melek Gençoğlu'na ait 'Çöp Adam' gerçek hayatta çok merak ediliyor.

Büşra Ünal Editör
YAYINLAMA
17 Şubat 2024 13:58
GÜNCELLEME
17 Şubat 2024 14:01
Çöp Adam Gerçek Hayatta Kimin Hikayesi? Çöp Adam Kim?
Büşra Ünal Editör

Tamer ve Peri'nin saplantılı aşk hikayesini konu alan, senaryosunu Melek Gençoğlu ve Su Ersöz'ün kaleme aldığı Çöp Adam dizisi gerçekte kimin hikayesi çok merak ediliyor. Gülseren Budayıcıoğlu'na ait gerçek hayat hikayesi 'Çöp Adam' Peki Gerçekte Kim? Kimin Hikayesi?

Çöp Adam Gerçek Hayatta Kimin Hikayesi?

Gülseren Budayıcıoğlu'nun romanından uyarlanan 'Çöp Adam' dizisi, Tamer ve Peri adlı iki karakterin beklenmedik bir şekilde karşılaşmaları ve kendilerini tehlikeli bir oyunun içinde bulmaları konusunu ele alıyor. 

Tamer, bir yetiştirme yurdunda büyüdükten sonra başarılı bir yazılımcı olur ve geliştirdiği bir oyun sayesinde büyük bir servet kazanır. 

Peri ise kardeşinin ihanetiyle sarsılmışken, Tamer tarafından bir zindana kapatılmasıyla başlayan serüven, Tamer'in kendi geçmişiyle yüzleşmesine ve ikilinin zorlu psikolojik durumları nedeniyle birbirlerine bağlanmalarına neden olur.

'Çöp Adam' dizisi, Gülseren Budayıcıoğlu'nun gerçek hasta hikayelerinden ilham alınarak Melek Gençoğlu ve Su Ersöz tarafından yazılmıştır.

Dizi, heyecan ve duygusal derinliğiyle dikkat çekerken, Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan, Ali Yoğurtçuoğlu, Hülya Şen, Cankat Aydos, Büşra Çam, Şeyda Terzioğlu, Gülizar Nisa Uray, Eylül Uğan ve Sinan Albayrak gibi tanınmış isimlerden oluşan güçlü bir oyuncu kadrosuna sahiptir.

Çöp Adam Tamer Gerçekte Kim?

'Masumlar Apartmanı'  dizisindeki Han karakteri, izleyicileri derinden etkileyen psikolojik sıkıntıları ve başından geçen olaylarla hafızalara kazındı. 

Gülseren Budayıcıoğlu'nun 'Madalyonun İki Yüzü' adlı eserden esinlenerek oluşturulan bu karakter, 'Çöp Adam' dizisindeki Tamer karakteriyle benzer yönler taşıyor ve bazı teorilere göre bu iki karakterin aslında aynı kişi olduğu düşünülüyor. 

Ancak 'Çöp Adam'daki Tamer karakterinin gerçek kimliği hakkındaki sorular, telif hakları ve hak ihlali sebebiyle açıklananmıyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa