Gönül Dağı Aylin Berfin Kıymaz Kimdir?

TRT 1'in ilgiyle izlenen dizisi 'Gönül Dağı'nda ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Berfin Kıymaz, seyircinin ilgisini çekti. Dizi de 'Aylin' karakterine hayat veren oyuncu Berfin Kıymaz Kimdir? İşte Berfin Kıymaz hakkında merak edilenler...

Büşra Ünal Editör
YAYINLAMA
17 Şubat 2024 14:38
GÜNCELLEME
17 Şubat 2024 14:59
Gönül Dağı Aylin Berfin Kıymaz Kimdir?
Büşra Ünal Editör

Gönül Dağı dizisine dahil olan Berfin Kıymaz, Jeoloji Mühendisi Aylin'i canlandırıyor. Peki, Gönül Dağı dizisinde Aylin karakterine hayat veren başarılı oyuncu Berfin Kıymaz Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?

Berfin Kıymaz Kimdir?

1999 doğumlu Berfin Kıymaz, 2024 yılı itibariyle 25 yaşındadır. Boyu 1,70 cm, kilosu ise 52'dir. Eğitim hayatını ilkokuldan üniversiteye kadar başarıyla tamamlamış ve bunun yanı sıra oyunculuk eğitimi de almıştır. 

Ayrıca İngilizceyi B2 seviyesinde konuşabilmektedir. 

Berfin Kıymaz, Ankara'da katıldığı oyunculuk kursunun ardından çeşitli tiyatro sahnelerinde rol alarak oyunculuk kariyerine adım atmıştır.

Gönül Dağı Aylin Kimdir?

Aylin, Gedelli Kasabasında sıcak su kaynağının var olup olmadığını anlamak için gelen Jeoloji mühendisidir. Ekibiyle gelen Aylin, bölgede yatırım yapmaya değer bulduğu bir sıcak su kaynağının varlığını tespit ederse, bölgede ıslah çalışmaları başlayacak ve bölge halkının civar ilçelere taşınmasına gerek kalmayacak.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa