Kurtlar Vadisi Pala, Yüksel Arıcı Kimdir?

Kurtlar Vadisi dizisinde sürekli taktığı güneş gözlükleriyle 'Pala' karakterine hayat veren Yüksel Arıcı'nın gerçek hayatı merak ediliyor. Peki, Pala, Yüksel Arıcı Kimdir? Kaç Yaşında ve Nereli? İşte detaylar...

Büşra Ünal Editör
YAYINLAMA
17 Şubat 2024 15:50
GÜNCELLEME
17 Şubat 2024 15:51
Kurtlar Vadisi Pala, Yüksel Arıcı Kimdir?
Büşra Ünal Editör

Kurtlar Vadisi Pala, Güney Doğu, Kuzey Irak, Suriye'de görev yapan bir istihbaratçı rolünde izleyicinin karşısına çıkıyordu. Pala rolüne hayat veren Yüksel Arıcı, karakterin hakkını verip, izleyici tarafından sevilerek izleniyordu.

Yüksel Arıcı,  1975/76 sezonunda  Adanaspor-Trabzonspor maçında top toplayıcılığı yapmıştır.

Peki, Yüksel Arıcı Kimdir? İşte Yanıtı...

Yüksel Arıcı Kimdir?

Yüksel Arıcı, 'Kurtlar Vadisi' dizisinde unutulmaz bir karakter olan Pala'yı canlandırmıştır.

Kendisi, dizide istihbarat dünyasının karanlık dehlizlerinde dolaşan, özerk hareket eden bir çete üyesi olarak göz doldurmuştur. Ancak Arıcı'nın geçmişi, oyunculuktan önce farklı bir alana uzanıyor.

İşte detaylar...

Yüksel Arıcı gençlik yıllarında Adanaspor'un altyapısında futbol oynayıp, maçlarda top toplayıcılığı yapmış. Özellikle 1975/76 sezonunda Adanaspor ile Trabzonspor arasında oynanan bir maçta, ünlü futbolcu Ali Kemal Denizci ile yaşadığı bir anekdot hala hafızalardadır. Yüksel Arıcı hakkında daha az bilinen bu futbolcu geçmişi, birçok kişi için sürpriz olmuştur. 

59 yaşında olan Adana doğumlu Arıcı, 'Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz', 'Sıla', 'Cennet Mahallesi', 'Kaygısızlar' gibi birçok önemli projede de rol almış, oyunculuk kariyerine tiyatro ile 1981 yılında adım atmıştır.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa