Bakan Ömer Bolat'ın babası Şevki Bolat vefat etti

Ticaret Bakanı Ömer Bolat ile THY (Türk Hava Yolları) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat'ın babası Şevki Bolat, tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Kay
Kaynak Kaynak: DHA
YAYINLAMA
21 Şubat 2024 23:44
GÜNCELLEME
21 Şubat 2024 23:45
Bakan Ömer Bolat'ın babası Şevki Bolat vefat etti
Kay
Kaynak Kaynak: DHA

Türkiye'nin tanınmış iş ve siyaset dünyası figürlerinden biri olan Şevki Bolat, uzun süredir mücadele ettiği hastalığa yenik düşerek İstanbul'daki bir hastanede yaşamını yitirdi. Merhum, Ticaret Bakanı Ömer Bolat ve Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat'ın babası olarak biliniyor.

CUMHURBAŞKANI YARDIMCISINDAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Şevki Bolat'ın vefatı üzerine sosyal medya hesabından bir başsağlığı mesajı yayınladı. Yılmaz mesajında, "Ticaret Bakanımız Ömer Bolat'ın ahirete irtihal eden muhterem babası Şevki Bolat'a Yüce Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Merhumun mekânı cennet, makamı âli olsun" ifadelerine yer verdi.

Bu acı kayıp, Bolat ailesinin yanı sıra iş ve siyaset dünyasında da büyük üzüntüyle karşılandı. Şevki Bolat'ın hayatını kaybetmesi, birçok kişi tarafından sosyal medya üzerinden taziye mesajlarıyla anıldı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa