Toz kaldırdın dedi, araç geri dönüp yayayı ezdi

Yol kenarında yürüyen yaya, “toz kaldırdığı” için sürücüye tepki gösterdi. Sürücü ise geri dönüp yayayı ezdi. Sürücü tutuklandı. Yayanın durumu ağır.

Kay
Kaynak Kaynak: DHA
YAYINLAMA
22 Şubat 2024 20:17
GÜNCELLEME
22 Şubat 2024 20:22
Toz kaldırdın dedi, araç geri dönüp yayayı ezdi
Kay
Kaynak Kaynak: DHA

Bursa'nın Gemlik ilçesinde yaşanan ve güvenlik kamerasına yansıyan şoke edici olay, halkın tepkisini çekti. Yol kenarında yürüyen bir vatandaşa, 'toz kaldırdığı' gerekçesiyle öfkelenip kamyonetiyle saldıran sürücü, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAMYONET SÜRÜCÜSÜNDEN DEHŞETE DÜŞÜREN HAREKET

Olay, 21 Şubat günü öğle saatlerinde, Gemlik Serbest Bölge Ata Mahallesi Sanayi Caddesi üzerinde gerçekleşti. Hasan Hüseyin Çetin yönetimindeki kamyonet, hızla ilerlerken, Kazım Koç isimli vatandaşın 'toz kaldırdı' gerekçesiyle tepki göstermesi üzerine çıkan tartışma kısa sürede korkunç bir saldırıya dönüştü. Çetin, tartışmanın ardından kamyonetiyle geri dönerek Koç'a kasıtlı olarak çarptı.

TUTUKLAMA VE YARALANMA

Saldırının ardından Hasan Hüseyin Çetin olay yerinden hızla uzaklaşırken, ağır yaralanan Kazım Koç hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Koç'un şikayeti üzerine harekete geçen emniyet güçleri, Çetin'i kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki ifadesinde, tartışma sonrası sinirine hakim olamadığını ve olayı kontrol edemediğini belirten Çetin, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GÜVENLİK KAMERASINDA DEHŞET ANLARI

Bu arada, olayın güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildiği ortaya çıktı. Görüntülerde, Kazım Koç'un kamyonetin yanından geçişi sırasında Hasan Hüseyin Çetin'e tepki gösterdiği, Çetin'in ise kamyonetiyle geri dönüp Koç'a çarptığı ve ardından olay yerinden hızla ayrıldığı anlar yer alıyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa