Minibüs, çifte kural ihlali yapan motosiklete böyle çarptı

Kocaeli’nde minibüsün, motosiklete çarpma anına dair görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde minibüsün yeşil ışık yanan yolda ilerlediği ancak motosiklet sürücüsünün hem yaya geçidinden gittiği hem kırmızı ışıkta geçtiği hem de yola çok hızlı bir çıkış yaptığı görüldü.

Kay
Kaynak Kaynak: DHA
YAYINLAMA
22 Şubat 2024 22:50
GÜNCELLEME
22 Şubat 2024 23:00
Minibüs, çifte kural ihlali yapan motosiklete böyle çarptı
Kay
Kaynak Kaynak: DHA

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde meydana gelen ve bir genç motosiklet sürücüsünün yaşamını yitirdiği kaza, güvenlik kameralarına yansıdı. Olay, trafik güvenliği konusundaki endişeleri bir kez daha gündeme getirdi.

YAYA GEÇİDİNDEKİ KAZA ÖLÜMLE SONUÇLANDI

Dün öğle saatlerinde, Sanayi Mahallesi Ömer Türkçakal Bulvarı'nda kavşakta yaşanan kaza, trafikteki tehlikeleri gözler önüne serdi. Araç modifiye işiyle uğraşan 24 yaşındaki Recep Özdemir, kırmızı ışıkta yaya geçidinden geçmeye çalışırken, yeşil ışıkta ilerleyen Yunus Emre D. yönetimindeki 41 ARJ 997 plakalı minibüsün çarpması sonucu ağır yaralandı.

KURTARMA ÇALIŞMALARI YETERSİZ KALDI

Kaza sonrası olay yerine çağrılan sağlık ve polis ekipleri, yaralı motosiklet sürücüsüne müdahale etti. İlk yardım, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Hasta Nakil Ambulansı'ndaki sağlık ekibi tarafından yapıldı. Ancak, Özdemir, kaldırıldığı Kocaeli Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Genç sürücünün cenazesi, yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi ve Düzce'deki memleketinde toprağa verildi.

KAZA ANI ARAÇ KAMERASINDA

Bu üzücü olayın detayları, bir aracın kamerasına yansıyan görüntülerle ortaya çıktı. Kazaya ilişkin görüntülerde, kırmızı ışık ihlali yaparak yaya geçidinden geçmeye çalışan plakasız motosikletin, Başiskele yönüne doğru yeşil ışıkta ilerleyen minibüs tarafından çarpıldığı anlar net bir şekilde görülüyor.

Çarpmanın şiddetiyle genç sürücü metrelerce sürüklenirken, olay yerinde bulunanlar tarafından yapılan yardım çabaları da kayıtlara geçti.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa