Gaddar dizisinde öldürülen taksi şoförü Oğuz Erge'nin hikayesi işlendi!

NOW TV'nin sevilen dizisi Gaddar dün akşam yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizide, Türkiye'yi yasa boğan İzmir'deki taksici cinayetine yer verildi.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
24 Şubat 2024 08:11
GÜNCELLEME
24 Şubat 2024 08:29
Gaddar dizisinde öldürülen taksi şoförü Oğuz Erge'nin hikayesi işlendi!
Ecem Çetin Muhabir

Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak'ın başrolünde yer aldığı Gaddar dizisi cuma günleri ekrana geliyor.  

NOW TV'de izleyicisiyle buluşan Gaddar dizisi ilk bölümünden itibaren büyük bir ilgiyle izleniyor. 

Sevilen dizi dün akşam 6. bölümüyle ekrana geldi.

Yeni bölümüyle izleyicisini ekran başına kilitleyen Gaddar dizisinde geçtiğimiz aylarda İzmir'de taksi şoförü Oğuz Erge'nin öldürüldüğü vahşi cinayete yer verildi. 

Dizide ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy'un hayat verdiği Gaddar  lakaplı Dağhan karakteri  dizide 2 çocuk babası taksici Rüstem Ayaz’ı acımasızca öldüren katili yakala ve camdan attı. Dağhan karakteri daha sonra da katilin cesedini taksicinin babasının oturduğu sokağa astı. 

O anlar sosyal medyada oldukça gündem oldu. 

Ne olmuştu? 

Gaziemir ilçesinde taksi şoförlüğü yapan Oğuz Erge, 'soğukta üşümesin' diyerek yüzü maskeli bir müşteriyi aracına aldı. Yolculuk sırasında arka koltukta oturan şahıs, Gaziemir Belediyesi yakınlarına varıldığında  Erge'ye sırtından üç el ateş etti.  Erge, silahlı saldırı sonucunda ağır yaralandı.   Yaralı taksi şoförü, bölgeye gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalesinin ardından İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Evli ve iki çocuk babası olan Erge, hastanede yapılan tüm müdahalelere hayatını kaybetti. Katil zanlısı ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. 


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa