Bahar'dan yeni tanıtım!

Show TV'de ekran yolculuğuna yeni başlayan ve seyirciden büyük ilgi gören Bahar dizisinden yeni bir tanıtım daha yayınlandı.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
24 Şubat 2024 10:09
GÜNCELLEME
24 Şubat 2024 10:27
Bahar'dan yeni tanıtım!
Ecem Çetin Editör

Salı akşamları Show TV'de ekrana gelen ve ilk bölümden itibaren yoğun bir izleyici kitlesi elde eden  “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” salı akşamı üçüncü bölümüyle ekrana gelecek. 

Sevilen ve yeni bölümü büyük bir merakla beklenen Bahar'dan bir tanıtım daha yayınlandı. 

Tanıtımda, bugüne kadar kendi hayatını ikinci plana atan ve zamanla sessizleşen Bahar’ın mikrofonu eline alması, artık sesini duyurma vaktinin geldiğini gösterdi. Aynı hastanede çalışan Bahar, eşi Timur (Mehmet Yılmaz Ak) ve oğlu Aziz Uras’ın (Demirhan Demircioğlu) aile ilişkilerini gizlemeye çalışırken yaşadıkları trajikomik anlar dikkat çekerken; Bahar’ın yeni yolculuğunda en büyük destekçisi olan Evren’in (Buğra Gülsoy), Rengin’le (Ecem Özkaya) karşı karşıya gelmesi izleyicilerin merak duygusunu artırdı.

Yapımcılığını  MF Yapım'ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt oturuyor. Diziyi, Ayça Üzüm kaleme alıyor.  

Demet Evgar,  Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya'nın başrolünde yer aldığı dizinin oyuncu kadrosu; Füsun Demirel, Nil Sude Albayrak, Ecem Özkaya, Demirhan Demircioğlu, Alisa Sezen Sever, Elit Andaç Çam,  Sena Kalıp gibi isimler yer alıyor.

İşte Bahar’ın 3. Bölüm 2. Tanıtımı;

https://youtu.be/bfXlSXkRQNM


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa